banana´s

Hejhej alla söta människor! (och ni andra, haha)
Idag har jag, Ella, Johanna & Rebecka varit funkisar på tjejmilen! Skitkul!
Vi kom dit vid halv tolv tiden och då fick jag och Johanna skala bananer som sedan skulle delas i 3 bitar, mindre kul... Jag tror seriöst att jag skalade typ 300 bananer idag, haha.
Sen hällde vi upp vatten i muggar och sånt och sedan sprang täten förbi, mamma sprang och hon var jättelångt fram, bland de 200 bästa tror jag och det var typ 25 000 med och sprang! Fatta duktig.
När vi hade delat ut vatten ett tag tröttnade jag och Rebecka så vi tog en av bananbunkarna som stod på bordet och gick fram med dem. Succé asså;P Nämen alla ville typ ha våra bananbitar och vi stod där och ropade hejaramsor och skrek våran egengjorda slogan " En banan förlänger livet (fysiskt) och förkortar loppet (psykiskt)" Det där med fysiskt och psykiskt kom Ella på sen så det ropade vi alltså inte. TV4 filmade oss, så ikväll är det vi som är på TV, hahaha gud hjälp mej, jag står där i lysande väst och fulaste kläder med bananbitar i famnen och skriker för full hals "Hejsan tjejer är ni klara!?" och alla tjejer (läs: tanter) skriker "Jajjamensan fattas bara" haha.

Det kom en tant fram till oss en gång, man brukar ju ha löparkläder när man springer men hon hade Converse och en typ handväska med sig, haha. Hon bah: Åååååååhh bananer! åååååhhh, jag åt en blomma där borta så om jag tar en banan tror ni jag dör då?" (hon var helt serri) Vi bah eheeeeee, nää.... HAHA sen gick hon ner i diket och åt sina bananbitar mitt i loppet....
När det typ bara var amatörer kvar på banan kom J & E och joinade oss vid vägkanten oxå... 
 
Efter loppet så var det dags att packa ihop och även om jag och Rebecka hade delat ut bananer så flitigt så var det ändå 5 stora kartonger (typ nån hundra bananer i varje). Man fick ta med sig och vi tog såklart med oss en hel kartong. shit va den va tung i början. Sen delade vi ut bananer typ på bussen och när vi gick av så hamnade vi mitt i en nollning, sjukt... Men i alla fall, en av nollarna ville typ byta en klase vindruvor mot 2 bananer och det fick han såklart...
Sen gick vi till Kungsan där vi hamnade mitt i nåt Irakiskt kulturfirande av ngt slag... Och ni vet där bakom scenen där hoppade vi typ studsmatta fast med sele och grejs så man flyger typ 10 meter när man hoppar. Kul.
Egentligen kostar det 50 spänn st att hoppa men vi mutade dem så att om de fick nåra bananer så fick vi hoppa för 25 spänn var och det fick vi... Tillslut...

Haha, vi gjorde mkt mer men jag orkar inte berätta, en rolig dag var det i alla fall. Även om poliserna dissade oss fast vi tänkte råna holken, haha.

Puss    


O__o

Bonjour.

Jag sitter här vid datan, lyssnar på coldplay i bakrunden och kollar på roliga klipp från parlamentet när Björn Gustafsson är med. Är han inte sötast i världen? typ.
Äter lite lunch samtidigt också.
Ikväll blir det party, haha, kul:)

Kram


dålig uppdatering

Hej!

Ursäkta för dålig uppdatering men det har varit mycket de senaste dagarna men jag lovar att det blir bättre snart.
I förrgår var jag och tog bloprov, och läkaren sa att det kan vara en sak jag verkligen inte vil att det ska vara men jag hoppas på det bästa...
Dagen före i förrgår var jag, J, E & R på träning... Asså omfg det händer en sak på träningen nu som jag verkligen inte vill ska hända.
Fast ifall den det handlar om läser bloggen så kanske det inte är så bra och skriva en massa info om grejen.
Efter träningen skulle Ella & Rebecka ringa till Teresa och anmäla sig som funktionärer, Ella ringde och hade högtalare på. HAHA jag R och J höll verkligen på att garva ihjäl oss åt lite saker, och det hörde tydligen Teresa eftersom att det var högtalare på, så helt plötsligt sa hon surt "vad skrattar ni åt?"
 Stackars Ella fick bortförklara oss och hon lyckades bra, men jag tyckte väldigt synd om henne sen, haha.

Igår var det Fredag, skönt. Jag var med Lisa, Anna och Sara efter skolan. Det blev lite krångel och vi skulle väl egentligen ha sovit hos ngn men det slutade med att jag, Anna & Sara hamnade på forum och Lisa gick på träningen.
Sen åkte Sara in till stan och jag och Anna stannade och gick lite i affärer...
Det blev ju trevligt ändå, fast det inte blev som vi tänkt...

Nu ska jag äta frukost, skriver mer sen, kram<3  

turn around

Hej på er!

Ska försöka sammanfatta dagen kortfattat för sen måste jag dra till träningen, idag ska det bli extra kul..
Fast varför får ni inte veta, haha;P
Lång dag som vanligt, började med Svenska, vi satt och pratade hela lektionen, om gramatik, inte kul men inte tråkigt heller, för Björn gör det ändå kul på nåt sätt;P
Sedan engelska, vi ska typ skriva om vår drömskola och berätta om hur det är där och blablabla. Halvkul.
Sen var det dubbellektion i SO, jag gillar SO så det var inga problem och sen var det lunch. 
Efter lunch hade vi något jag inte haft sen femman... Hemkunskap!
Och vi fick nog den bästa läraren, Carina, hon är så bra, vi pratade och åt fruktsallad med glass.
Det ska bli kul med hemkunskap, men inte allt det där med att tvätta tvättmaskin, stryka och diska mm.
Jag ska iaf satsa på MINST VG sådedå.

Näej hörrni, nu ska jag börja byta om, sen är det möte med Johanna som gäller och sedan även Ella, Rebecka och... Ja..
Vi hörs, kram!
  

booring

Jag sitter här vid datan och har verkligen tråkigt, chattar med D och lyssnar på hans svenska hiphopmusik.... gäsp.
Men godnatt allihopa, sov gott. 

frågestunden..

Hej! Jag glömde att jag hade haft en frågestund här i bloggen men nu kom jag på det. Även om ni suger på att fråga (och kommentera över huvud taget) så var det två st som hade några frågor och jag ska svara så gott jag kan!;)

Hur gammal är du? Snart 14 år

Hur är du som person? Det beror på vem jag är med, jag vet, det låter konstigt men så är det faktiskt, med personer jag litar på är jag mig själv och då är jag nog... typ glad och initsiativrik, jag är nog ganska omtänksam hoppas jag.. Men med folk jag inte känner så bra så kan jag tyvärr vara lite blyg vilket jag skulle vilja ändra på. Men de som ser mig som blyg har fel bild av mig.

Är du en modebloggare? Det var många som ville att jag skulle skriva just mode, och jag försöker men jag skriver det jag har lust att skriva om, ibland blir det mode, ibland inte.

Vem älskar du mest i världen? Ehm, asså, jag älskar olika människor på olika sätt, familj, vänner, släktingar, djur...

Skriv en lista på dina närmaste vänner! Ofta.... nej jag kan inte, mina närmaste vänner vet själva vilka de är och jag vill inte skriva nån jävla kompislista i bloggen, heehhe, men en sak som är kul är att jag och nåra på min träning, dvs Ella och Rebecka (johanna känner jag ju sen långt innan) börjar komma ganska nära varann... RIGHT? 

Hur många läsare har du om dagen? Det varierar, rekordet är 30 unika, haha;P


Mjaa, det var allt från mig, nu ska jag logga in på playaah, det var typ 392032408982754839485739457 år sedan.

Kram!

usch

Hej kära vänner!

Den här dan suger seriöst mkt, 4 lektioner innan lunch och Franskan är så tråkig så gissa vad jag gör?
Somnar. Det är sant, hur kan något vara så in i helvete trist att man somnar på en kall hård skolbänk?
Franskan kan knepet asså. Pia is the shit, ffs.
Vi hade gympa lektion 3 och jag älskar idrott men sen var det engelska och man kan typ inte göra nånting för
1. Man är skiithungrig
2. ...och trött (även fast man lyckas somna på franskan...)
3. Våran nya kära english teacher kan inte svenska (typ) och klassen är pratig så det blir värsta kaoset, hon visste inte ens vad vi skulle göra och skrev fel på tavlan och massa sånt.
Usch usch usch jag orkar inte berätta allt..
Till lunch fick vi potatissoppa och den var inte heller så god jag åt 3 mackor till lunch.
Sista lektionen hade vi svenska, jag brukar älska det men vi satt typ bara å prata om vilka böcker vi läst i sommar... fun.
Nyss ringde Lisa, hon var i en gympasal och lyssnade på Nordman, jag hörde inte vad hon sa för musiken va så stark.

Snart ska jag nog träffa Johanna, hoppas hon kan pigga upp mej hon brukar vara bra på det, hehe;P

Hoppas ni har haft en bra dag jag vet att jag klagar mkt men jag ooooooooooorkar bara inte den här dan...

Kraam<3

träning

Hej!

Har kommit hem från träningen, var jättejobbigt, intervaller, det fortaste man kunde 3km gånger 2. När jag kom hem så mötte Johanna mig vid bussen, vi skulle egentligen gå en kvällspromenad men vi mötte Douglas så vi gick med honom istället, han berättade om hur det var att börja i gymnasiet och jag kan bara säga att jag längtar dit!
Jag menar, nu är ju allting så mycket, betyg och vet inte om man kmr in på gymnasiet man vill in på mm, men när man väl har kommit in så verkar det så soft... Och vännerna kan man ju träffa utanför skolan:)
Juste, han hade blivit tagen av en polispatrull på 30 pers för att han och hans polare hade skjutit ed en "soft airgun" på ölburjar på ballkongen och en granne hade ringt polisen och sagt att det fanns vapen i huset osv.
Natten på häktet för kompisen. Kul.

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, lång dag imon och kl 6 så ska jag träffa B för match, hehe=D hare bra, hörs!


känslor

När jag hör den här låten väcks så otroligt många känslor inom mig, så jag börjar nästan alltid gråta när jag hör den.
Jag tänker på en speciell sak.
Lyssna, den är väldigt speciell, fast man behöver nog höra den många gånger för att kunna tycka om den.

Snö - Laleh  http://www.youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc 


golla

Hej!

Klockan är 11.18 och jag har nyss ätit frukost, bestående av havregrynsgröt, inget jag gör i vanliga fall men i eftermiddag så ska jag tävla, 2000m bana. USCH. Jag har aldrig sprungit den distansen förut förutom på skoj i skolan, och det verkar jättejobbigt! Vet ni, jag tog massa mobilväskor igår och jag trodde typ att de var från värsta lågbudgetföretaget, för jag hade aldrig hört talas om Golla förut, märket alltså, men nu när jag sökte på dem på internet så visade det sig att de är värda 120kr/st! Och jag har typ tagit 10 st. Plus att jag tog ett kamerafodral värde 150! 
Ojojoj. Plus att jag tog massa märkeskrämer och sånt... hehe.

Nu ska jag gå upp till IP och kolla på när min brorsa har match och sen ska jag och Johanna möta upp Ella och Rebecka på slussen. Hoppas att ni har det bra och att ni får en trevlig dag! 

Kram

   

sleep tight?

Hej! Som jag sa förut så kan jag inte sova, jag vet inte vad det beror på men ibland kan jag bara inte det...
Håller på att leta efter något "test" jag kan göra och lägga ut här på bloggen, och jag tror att jag hittade ett på My i min klass blogg: http://myshorna.blogg.se/ Så jag skriver i det nu.

Namn: Emma
Hemstad: Nacka
Ögonfärg: Blåa
Riktiga hårfärg: Brun
Längd: ~1.68m
Höger/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungfru
Sko stl: 40
Din svaghet: choklad  
Dina rädslor: Nattfjärliar, the ring tjejen, heheh
Mål för det här året: Satsa mer på skolan
Mest använda fras på msn: okej
Det första du tänker på när du vaknar: Undra om jag har tid att somna om ett tag...?

FAVORIT:
Färg: svart, brunt, vitt, rosa, lila, blått, gult 
Mat: Sushi
Djur: Marsvin & hundar 
Glass: B&J`s
Godis: choklad
Affär: HM, monki, GinaTricot, Weekday, MQ, JC
Sallad: Grekisk och Tonfisk
Skådespelare: måååååååånga
Låt: While my guitar gently weeps (love verision) och mååånga fler
Nummer: 10
Tuggummi: melon/mint
Helgdag: vaaa?
Årstid: Sommar
Tandkräm:  Zendium
Radiostation: rix fm, nrj, the voice, vinyl 107 mfl.
Doft: Hemma

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: jag vet faktiskt inte... nånting med design kanske... eller journalist 
Hur vill du dö: jag vill inte dö
Vem av dina vänner är mest lik dig: Johanna!
Vem är högljuddast: hmm... jag vet inte... Sara kanske.....
Vem får dig mest att skratta: ALLA!
Vem har du känt längst: Olivia
Vem är blygast: Ingen är speciellt blyg men Micaela kanske
När grät du mest: När farfar dog och när Tilda dog
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka, trygghet
Värsta känslan: Ledsen, sviken, uppgiven
Vart vill du bo i framtiden: sthlm
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: får man bara ändra EN sak?
Hur länge tror du att du kommer leva: tills jag dör kanske.. näej men typ ganska länge... 88 år

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Självklart
Moonat någon: näe
Blivit dissad: Jaaa
Rymt hemifrån: hahah sure
Skolkat: jaa...
Tänkt på självmord:  mmmm...........
Sovit utomhus: jarå
Gråtit i skolan: japp
Spytt i skolan: aa
Velat bli modell: nja
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: haha ofcorse
Sett en död människa: ja
Ätit sushi:  deklart!
Varit på scen: Mååånga gånger
Retats: yes

DU:
Svär: som fan
Sjunger bra: jag tror det, annars skulle jag ju inte gå musikklass, eller?
Duschar dagligen: Nej, men varannan dag eller när jag har tränat
Vill gå på högskola/universitet: JA
Vill gifta dig: I nöd och lust
Tror på dig själv: självklart
Kommer överänns med dina föräldrar: tyvärr inte så bra alla gånger
Gillar åska: jag är inte rädd för det men jag kan inte påstå att jag gillar det precis
Spelar något instrument: nepp! Jag slutade just på cello och har spelat piano
Äger en iPod: Näej, en mp3
Ber: hmm
Går till kyrkan: ehm, ibland men inte typ att jag går i kyrkan frivilligt
Sover med gosedjur:
För dagbok: sometimes
Dansar i regn: ehehe, njaa
Sjunger i duschen: jarå

ANTINGEN ELLER:
Pepsi/cola:  cola
Mcdonalds/burger king: vet inte gillar dem inte så mkt, men MAX är bra
Choklad/vanilj: choklaaaaaaaaaaaaaad
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: båda
Tv/film: svårt val, men tv tror jag
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas
Kinamat/mexikanskt: jag tror aldrig att jag har smakat mexikanskt
Kakor/paj: paj
MTV/VH1: MTV
Blind/döv: döv

KAN DU:
Gå ner i splitt: haha skojaru?
Skriva med båda händerna: ja
Vissla: japp
Blåsa en bubbla: ehh? ja
Rulla din tunga i en cirkel: jodå
Ha dina ögon i kors: absolut
Nudda näsan med tungan: näej
Dansa: kan väl alla om man försöker
Äta vad du vill utan att oroa dig: heh, jag oroar mej inte precis

SENAST DU:
Skrattade: Det vet jag inte men senast jag fick ett riktigt skrattanfall var idag med Johanna, åt Natsinet och Sofia, hahaha=)
Grät: Idag också, åt en väldigt nördig sak, som jag inte vågar berätta för då kommer ni skratta, hahah
Tuggade tuggummi: 9 månader sedan, har godislöfte
Drog ett skämt: heh, sist jag pratade med nån ffs

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster: natten
Lyssnar du på musik nu: ja,
Vad har du på dig: pyamas

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: nää
Mirakel: jaa
Magi: näj
Kärlek vid första ögonkastet: vet inte
Gud: mm
Satan: nej
Spöken: nej, men jag är ändå rädd för dem
Tomten: nej

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka: sydafrika
Hur många plattor äger du: ingen aning och orkar inte räkna
Hur många kuddar sover du med: två
Dricker du mjölk: jaa
Personer du hatar: typ Anders Eklund och sånna
Tror du gud är en tjej: nej
Var tror du vi hamnar när vi dör: i himlen
Hur många signaler innan du svarar: det beror på hur snabbt jag får upp mobilen
Vad borde man uppfinna: odödlighetsmedel
Är du ett hälsofreak: jag har inte ätit godis, chips, bakverk, läsk på 8 månader
Vad är det värsta vädret:  slaskigt med grå himmel


god natt

jag...

Gjorde ett test på internet, jag kan nämligen inte somna, och detta är tydligen jag... Vem är du?
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Utåtriktad Planläggande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


*_*

Hejhej!

Hur mår ni?
Själv mår jag bra, för en stund sedan kom jag hem från ett träningspass, jag sprang till Nacka ip och där körde jag intervaller.
Idag har jag, Johanna, Ella & Rebecka varit funktionärer, vi packade påsar, det var faktiskt jättekul och vi plockade på oss massa saker så om du behöver något av detta:

- Mintluktande näsdukar
- Skavsårsplåser
- Mobilhållare (i massa olika färger och former)
- Mjukgörande salva
- Ansiktskräm
- MittVal sport
- MittVal kvinna

, så fråga mig!

Mamma och Pappa är på fest ikväll så jag tar hand om G, de la fram pengar till oss så att vi skulle kunna köpa pizza, G köpte men jag åt rester från igår.
Vet ni, jag har slingat håret, jag vet inte om de märks än för håret har inte torkat, men meningen är det ska se ut som om det är solblekt och inte färgat så jag hoppas på ett milt och naturligt resultat, med slingor man nästan inte märker.

Jag lyssnar på musik, och jag tror att detta är en av världens bästa låtar, http://www.youtube.com/watch?v=Ywg-PdeGVL, Starwberry fields forever heter den, av The Beatles. Jag älskar den.
I morgon ska jag och Ella och Selam tävla, 2000m bana, det ska bli spännande, jag troor jag ska vara med, hoppas!
Nu börjar håret torka, ska gå och borsta ut det och spegla mig.
hoppasdetblirbrahoppasdetblirbrahoppasdetblirbra

God natt och sov gott,

innan ni går, lyssna på den här låten, min favoritlåt, helt underbar: http://www.youtube.com/watch?v=_Ne-CaUfiEQ



Lovev

choklad

Hej!

Jag sitter här och lyssnar på Takida, Curly Sue och dricker choklad.
Snart ska jag åka in till slussen och möta Ella, Johanna och Rebecka, sedan ska vi dra oss mot Östermalms IP och packa påsar till tjejmilen. Det ska bli såå kul, haha:)
Nu tog låten slut och jag böt till Coldplays "trouble". Måste inte coldplay vara ett av de bästa banden som någonsin funnits? Förutom Beatles;P

Jag raderade ett inlägg förut, ett som var sådär deppigt att jag inte villa ha kvar det, men innan jag raderade det fick jag en väldigt söt kommentar av ångon som hette "Alicia". Jag vet att det kan ha varit någon av mina kompisar som försökte pigga upp mej, men jag blev ändå så glad över den där kommentaren.
Folk som sviker, är det värsta som finns. Särskillt folk som man har berättat något för, något man ville hålla för sig själv och som man inte ville skulle spridas. Jag vet inte om det är spritt men jag skulle inte bli förvånad om det var så.
Vi var aldrig vänner, nära, men jag litade ändå på dig, och du svek, fyfan.
Nu ljuder viva la vida.
Ingen kan väl ha missat den låten, men om det ändå skulle vara så, gå in på http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE och lyssna, den är helt underbar.

Näej, nu ska jag ge mitt ansikte lite färg och sen ska jag möta de andra!

puss


tropicana fruite juice

Hej på er!

Jag kom nyss hem från att ha varit ute med Johanna.
Hon är stöööördast ffs.  Fast jag älskar henne ändå;P
Nu chattar jag med min kompis Felle, vi snackar om döden.
Jävla fucking döden. Om någon skulle dö så är det väl den, eller hur?
När folk man älskar går bort från en, och aldrig kommer finnas mer, det är fan det värsta som finns. 
Om jag hade ett magiskt svärd, som han i mio min mio, så skulle jag hugga det i dödens stenhjärta.
Näej, nu ska jag nog glo på SATC, igen. Jag blir seriöst beroende.

Ursäkta att inläggen inte blivit så långa idag, men jag har inget att skriva om, men det kommer!
Btw, imorrn ska ju jag och de andra vara funkisar, det ska bli kul.

Kram, och sov gott!



Min älskling Frida ger godnattpuss

brottom

Hej guys!

Jag var jättstolt över att jag haft 30 unika, och så kommer Helena och förstör min lycka genom att säga att hon har haft typ flera hundra nån gång. GRATTIS!:) Hehehe.
I alla fall. Mina underbara vänner var här idag efter skolan. Vi hade det mysigt som vanligt och det var jättaskönt att prata med dem. Tack för att ni finns, jag skulle verkligen inte klara mej utan er!
Jag vet att ni skulle stötta mej i alla lägen, och jag skulle såklart stötta er! <3
Vi åt massa onyttigt, pratade, lekte, sjöng singstar mm.
Idag fick vi våra skåp, jag fick på ett ganska bra ställe må ja´ säga.

Nu ska jag träffa min Johanna.
Johannajohannajohanna:)

Imon ska jag vara med tjejerna och packa påsar, det ska bli kul, och på söndag ska jag springa ett lopp. Eventuellt.
Jag sprang idag också förresten, kändes helt ok!

Ha det bra, jag skriver mer sedan, GODNATT!

promenad genom stan

Hej!

Jag kom nyss in från en mysig promenad med min älskade vän Johanna.
Hon får mig att skratta hur dåligt jag än mår, det är sant.
Appropå att må dåligt, jag vet att det där inlägget förut var väldigt deppigt och så, och om ni visste vad det var om så kanske ni bara skulle tycka att det var en väldigt patetisk sak, men just sånna grejer tär så himla hårt på mig, jag vet inte varför. Fast jag mår faktiskt inte dåligt för övrigt. För jag har insett att det är mina riktiga vänner som betyder någonting, och ni ska veta att jag verkligen inte skulle klara mig utan er. Ni är mitt allt, och ni vet antagligen vilka ni är.

Nu ska jag nog ta och kolla på SATC igen, jag har visst blivit lite beroende, haha. Sen ska jag krypa till kojs.
Imorgon är det fredag, skönt!
Jag har blivit sämre i förkylningen idag, synd för jag hade tänkt träna. Det blir nog inget lopp för mig på söndag...:(
Men jag ska självklart heja på världens bästa Ella

Sov gott allihopa!

 

Kram

 

Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig

*


summer night

Hej!

Ibland känns det nästan som om jag bor här hemma hos Lisa, hehe:)
Just nu är jag här med AnnaP och Clara. Vi plus Lisas syrra Sanna sitter och kollar på "Grease",
fast jag kollar inte, jag läser bloggar. Åhh, nu är det den där bra låten, summer night, hehe:)
Idag har vi varit i Hellasgården med klassen, vi var indelade i grupper tsm med 7ma, 7mi, 8ma, 9mi och 9ma....
Det var astråkigt tycker jag, man skulle typ ha en speciell färg på sig beroende på vilket lag man var i. Jag var grön. Hade ett grönt linne som är oversize över ett par svarta strumpbyxor.
Lisa var gul, då menar jag verkligen gul.
Gula jeans, gult linne, gul tröja, gul tjocktröja, gult hårspänne och gul tofs, hehe:)
The sun herself;P Hon fick ett hederspris för att hon var så bra klädd.
Anna var i vita gruppen och hade en jättesöt vit tröja.
Btw, det var tråkigt i alla fall, eftersom man inte fick vara med sin klass och sina vänner.

Det var egentligen tänkt att vi skulle åka hem till Anna men vi orakde inte trorja, eller vi ville se på grease:)

Ikväll ska jag vara med Johanna för hon ska göra en grej, hihi;P
Ska även försöka springa lite, jag har ju varit sjuk så jag har inte sprungit på länge nu.
Ehhuu, nu fick jag huvudvärk, ush ush. Näej, kanske ska kolla lite på grease nu i alla fall....:)

Kram

god natt

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa, det har jag. Nu ska jag gå och lägga mig och titta på SATC innan jag somnar.

Ciao



a big happy smile

Hejsan på er!

Jag är fortfarande skitglad och jätteuppspelt för det här med att vi i klassen ska få egna laptops!
Plus att vi ska spela in en skiva som kommer säljas i skivaffärer.
För er som läser men inte vet så går jag i musikklass, det är jätteroligt:) Och om jag inte hade gått i musikklass så hade jag inte fått min laptop!
Vi ska få specialdesignade skåp också, som man inte kan bryta sig in i. Yeeyy.
Jag prataade nyss med Lisa, hon sa tågtiderna och busstiderna för imorgon till mej. Fast vi inledde inget långt samtal, hehe.

Jag kom nyss hem från träningen, Ella, Rebecka och Johanna var också där.
Mina sötisar<3 Hahaha, det var typ någon som satt snett framför mig på tunnelbanan som satt och spände musklerna hela tiden för sig själv, och jag och Rebecka satt och garvade ihjäl oss, Johanna var skiträdd att han skulle få ett utbrott, hehe. Ella tyckte nog att vi skämde ut oss lite eller något, som vi gjorde hehe:)
Men det var såå kul:) Förresten jag tränade inte, jag tog tid på dem:)

Första dagen i skolan har varit helt okej, hoppas att dagen har varit bra för er också!

Kram




 (inte just den vi ska få men...)        




ps. Så ni bara vet är cowboyens "syster/flickvän" egentligen hans 43:åriga mamma! Och drottningen är syrra med hon med ljus röst som då är 43:åringen. cowboyen är 20 år och bor i ett gult hus i Lillängen och heter tydligen Danny, det är systrarnas morfar som bor i lägenheten. Shit shit shit. Dagens biggaste nyhet. Jag vet att ingen fattar ngt alls, förutom Johanna och Pappa, hahahahahaha:) ds.

Hemma hos Lisa

Hejsan!

Frågestunden är fortfarade igång så fråga vad ni vill!
Jag är hemma hos Lisa med AnnaP och Clara. EmmaS har också varit här men hon stack hem trorja.
De håller på att "gissa låten" men jag orkar inte vara med:)
Vet ni? Mitt liv är räddat! Vi ska få varsin laptop i klassen. Alltså som vi typ har med oss till varje lektion och som vi får ha henna och allt. Gratis. Vi får ha dem tills vi går ut 9:an. Coolt eller vad!?
Nu slipper jag köpa en egen som jag hade tänkt göra. Yes! Jag sparar 6000 spänn, hehe.
Näej, jag ska kanse vara lite social nu. I alla fall med Åke, Lisas katt. Han slickar mej på tån just nu.
Ikväll ska jag på träning, men först ska vi kolla på "hair" trorja. Mysigt!

Kram

frågestund

Hej!

Nu kör vi frågestund tills imorrn.
Passa på att fråga vad ni vill!

Kram

härliga sommar, don´t go away..!

Hej!

Idag har jag än så länge haft en väldigt skön dag.
AnnaP smsade ju mig och undrade om jag ville gå på picknick.
Och även om jag hade planerat en dag för mig själv så kunde jag ju inte tacka nej!
Det var jättetrevligt att sitta nära vattnet i gräset och mumsa på macka, potatissallad, rostbiff, cocktailtomater, glass, läsk*, kladdkaka** mm. 
Och när man också hade ett väldigt trevligt sällskap blev det ju inte sämre, haha;P
Det var jag, Anna P, Helena och Anna E.
Anna & Anna badade, men det var iskallt och jag hade inga badkläder så jag ville inte hoppa i.
Nu ska jag byta om till varmare kläder,
just nu har jag mina korta jeansshorts och min nya oversizetröja från Indiska, sedan ska jag nog gå en sväng till sickla och shoppa lite inför skolstarten som sagt.
Tyvärr har jag inga bilder från idag men Anna eller Helena kanske lägger ut några och då kan jag ju alltid sno en, hehe;P 

Hoppas att ni får en fortsatt skön dag allihopa, ni har blivit rätt många nu, närmare 30st redan, bara idag, och det är ganska ovanligt för min lilla blogg, haha:)
Fortsätt att läsa allihopa, och skriv i kommentarer om ni saknar något i bloggen och hur jag ska kunna göra den bättre.
Allt för er läsare.

Kram



               




*Jag får ju egentligen inte dricka läsk men jag gjorde ett undantag för idag.
** Läs * men byt dricka läsk mot äta kladdkaka


ingen "egodag"?

Hej!
 
Jag fick just ett sms från min vän Anna som undrade om jag ville följa med på picknick som hon, AnnaE och Johanna i min klass försökte ordna.
Det lät så mysigt så jag kan nästan inte tack nej. Så jag får se hur jag gör.
Kan ju alltid gå på picknick först och ta stan sen?
Aja. Vad som än händer, blir det en bra dag i alla fall.


forever21

Hej!

Just nu är det tydligen väldigt "hett" att beställa kläder från "forever21.com"
Jag har sett att det skrivits mycket om just den hemsidan i tidningar och på stora bloggar men jag har aldrig varit inne och kollat.
Nu däremot så klickade jag in mej på sidan....
De hade ju superfina kläder!
Hösten närmar ju sig med stormsteg och vad passar då bättre än lite nya köp?
Jag kanske inte behöver åka in till stan idag. Synd bara att frakten nästan är dyrare än kläderna själva.

    Lite fina basplagg,
vissa säger att randigt aldrig varit hetare än nu...





     
Söta toppar.


    
Fiiiina klänningar! Någon mer som tänker "villhavillhavillha" ?

Kram


1324

Hejhej!

Idag ska jag ha en riktig egodag.
Har funderat på länge om jag ska ringa en kompis eller så, men jag orkar inte. Inget personligt mot någon, men det är sant. Och faktiskt så tycker jag att det är riktigt skönt att bara rå sig själv.
Idag ska jag:

- Åka till stan/sickla och köpa massa nya kläder inför skolstarten
- Göra en hårinpackning och en ansiktsmask
- Hyra en film och köpa något gott att ha till
- Frächa upp mitt rum
- Ta hand om min älskling Frida<3
(- Sedan ska jag ju faktiskt träffa J, men inte för ens ikväll, då ska vi hjälpa varann att välja outfit inför skolstarten, även om jag faktiskt inte bryr mig så mycket i år...) 

Nu måste jag sätta igång, ha en bra dag nu, det ska i alla fall jag ha!

                 

kram

godis

 

Åhh, är det någon som blir suktad?
De senaste dagarna har jag varit sjukt sugen på choklad, jag har ju inte ätit godis på 8 månader. 
Det är som om godissuget försvinner när man inte äter godis på ett tag, men nu har det  tydligen
kommit tillbaka. Ajrå. Nu tänker jag sitta här och dregla ett tag.

Något annat jag suktar efter är att lite nya höstkläder. Det är nästan så jag längtar lite till de regniga höstdagarna då man kan bylta på sig stickade koftor och stora halsdukar och mössor. Även klänningar med lite "höstiga" färger och kanske ett par tjockare strumpbyxor under vore mysigt att ha till hands, eller vad säger ni?
Här är lite favoriter från Indiska

Visa mer information           Visa mer information        Visa mer information


Visa mer information           Visa mer information          Visa mer information


Vilken tycker ni bäst om?

  

panda

Hejsan!

Idag har jag varit med mina kääääraste vänner Lisa & Anna.
Först så åkte vi in till stan och kollade på kläder och jag köpte två oversizetröjor från Indiska.
Sen gick vi på bio och såg en asdåålig film som hette Kung fu panda eller något.
Sen åkte vi tillbaka till slussen för Lisa skulle hem. Hon hade väääldigt brottom;P
Sen kom jag på att Ella, Rebecka och Johanna säkert var på väg till träningen (jag skulle inte gå för jag  har ju ont i halsen och är förkyld) så jag mötte dem på slussen och följde med dem till träningen.
Det var väldigt jobbigt att stå och titta på för jag ville bara börja springa med dem, men det gick ju inte, så jag tog tid på dem, och de var sååå duktiga:)
Aja, det är ju alltid kul att träffa sina vänner i  alla fall.
I övermorgon börjar skolan. Oh no.
Vill ha mer sommar.

Det är inlägget blev väldigt ointressant.
Kanske beror på att jag har huvudvärk och inte kan tänka.
He. He. He.

Näej, nu ska jag ägna mitt liv åt något kul.

Kram

regn

Hejsan!

Jag har nyss gått upp och nu sitter jag här med en kopp varm choklad framför mig.
Det regnar ute.
Nu ringde Lisa. Hon ska kolla tåg och sen ska hon, jag och AnnaP åka in till staden tror jag.
Trevligt:)
Vi har inte träffats på heeeeela sommarn.
Alla har typ varit borta och så...
Nu måste jag egentligen börja klä på mig men jag orkar inte.
Blir man automatiskt seg av regn?
Det tror jag.
Nu har läsarantalet stigit lite på min blogg, så nu kan ni väl kommentera lite medans ni ändå är här? 
Please? =D

Nej, jag får väl ta och klä på mej då. Det finns inte så mycket att berätta om eftersom jag vaknade för en sekund sen.

Kram

 

resultat.

Hej!

Nu har äntligen resultaten kommit!
Men innan jag skriver ut dem måste jag bara skriva en sak.
Jag fick en kommentar på förra inlägget som lät såhär:

 Postat av: Jonna

Hej, synd att du inte kunde vara med, du verkar duktig, men alså, om du tyckte att de var såå bra, oxå säger du att det är ett skitlopp liksom, då var det ju ingen jätteprestation att den där J kom 3:a, eller?
Jag bara undrar. Brukar läsa din blogg, den är bra, kramen

Jo, jag fattar att det kanske lät konstigt att dom var såå bra allihopa, men att jag innan skrev att det var ett jippolopp och att ~90% är dåliga.
90% är kanske att överdriva, men om jag säger såhär:

Midnattsloppet är ett lopp man springer för skojs skull och resultaten har egentligen ingen som helst betydelse eftersom att det är -faktiskt- ett "jippolopp". Resultaten i "viktaga" lopp som klubben är med och sponstrar en i är de som betyder något. Men bara för det så menar jag inte att det inte var bra att komma 3:a eller liknande, för det är det ju, right?
Jag menar bara att det kanske inte beyder så mycket för framtiden...
Men det är nog ett jävligt bra lopp för självförtroendet, haha;P

Nu till resultaten.

Jag blev såå imponerad av vad ni klarar av hörrni:)

Distansen var 2km

Namn:                  Åldersgrupp:                    Placering:                                 Tid:

Johanna                 f15                                        3                                             7:59
Rebecka                 f15                                        8                                             9.04
Ella                          f14                                      12                                             8.40
Gustaf                     p11                                      17                                            8.57
Ellen                        f10                                        14                                           9.20
Karolina                  f10                                         90                                           13.09
Rickard                    p10                                       72                                            10.42


Jaa...... Ni ser ju vad bra de är allihopa:)

Jag är sjuk fortfarande.
Ont överallt.

Nu ska jag städa i mitt rum och ge Fido käk.
Skriver kanske mer sen!
Ska ill akademiska sjukhuset i uppsala snart.
Kram!



JOHANNA ÄR BÄST, INGEN PROTEST, PROTESTEN FÖRSVANN, OCH JOHANNA KOM...

... 3:a

Hej!

Jag var inte med igår, med 38 graders feber och ont i hela kroppen, plus yrsel och ont i huvudet så kändes det inte så bra. Men jag var där och kollade såklart.
Jag är så besviken att jag inte kunde vara med i loppet. Det är verkligen ett jippolopp,
95% av alla som är med suger.
Så jag skulle säkert ha haft chans att vara med i täten, men jag kommer igen nästa år, hehe.
Ja, som sagt, det är jag besviken för, men när jag kom hem så var jag ändå så himla glad!
Kan ni gissa varför?

Mina vänner var skitduktiga allihopa:
Johanna kom 3:a, och när hon kom i mål stod jag typ och skrek och grät av glädje, hehe. Jag kände mej väldigt stolt just då, haha:)
Rebecka fick säkert en jättebra tid och hon var med bland det allra första, och jag skrek som en galning när hon kom i mål, liksom Ella som också absolut var bland de första, och bästa såklart! OooooooooooVaaaaaaaaaBraaaaaaaaaDeeeeeeVaaaaaaa!!!
Jag är såå stolta över dem alla.

Sen kommer vi då till småsyskonen,
som överraskade stort.
Gustaf, som är min bror, sprang ett jättebra lopp även fast han för en timme sen just avslutat sin 3:e fotbollsmatch för dagen, där han hade varit bäst på planen och blivit stämplad 4 ggr.... Han kom bland de första.
Ellen som är Johannas syrra var också med bland de första och hade nog en jättebra tid!
Rickard som är Ellas brorsa tror jag om jag inte minns fel, inte har tränat löpning någon gång förutom ibland (om jag har fel får ni rätta mej) och han var nog i den övre halvan med en bra tid, så det var också så bra.
Sen har vi då Karolina som inte riktigt hör till någon av kategorierna, hon kom nästan sist, men jag är stolt över henne ändå, för hon har ett hjärtfel eller ngt liknande trorja... Hon är kompis med Ellen & Gustaf och bor i närheten av oss, så jag känner henne lite. typ.

Ja, ni ser ju, de var sååå duktiga allihopa.
 My darlings.

Sen kan jag skriva vilka tider & placeringar de hade men just nu är sidan överbelastad.
Nu ska jag äta frukost, och ni ska kommentera.

Kram




****

Hello.

Den här dan SUGER.
ALLT går emot mej.
Det började ju med att jag vaknade och kände mej dålig, men jag trodde ändå att jag skulle kunna springa, men nu...
Har jag fått feber. 38 grader.
Alldeles nyss kom Johanna och gav mej en alvedon, eller rättare sagt fem st. (jag hade inga hemma)
Så nu har jag tagit en.
Jag hoppas verkligen att febern sjunker, jag har längtat till det här loppet länge, det är liksom så oseriöst och man behöver inte prestera. Plus att alla som är med är ganska dåliga, typ.
jagvillvaramedjagvillvaramedjagvillvaramed.
Åååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhh.
Snart kmr far & bror hem. G har haft fotbollsturnering. han var tydligen bäst på plan och allt.
Jag älskar honom.<3
Men nu ska jag vila, hare bra.

fyfan

Hejhej!

Igår när jag hade skrivit det där inlägget gick jag och la mej.
Trodde att jag skulle somna direkt men det gick verkligen inte!
Så jag somnade inte för ens klockan 2 ungefär, och jag sov jättedåligt. Vaknade flera gånger med huvudverk och magknip. Vid 6-tiden gick jag upp och drack vatten och sen lyckades jag sova till klockan 10 kanske. Ush.
När jag vaknade så hade jag ont i hela kroppen. Jag driver inte, var enda led och muskel värkte.
Jag åt lite flingor och mjölkoch drack vatten med salt i. Why?
Jag ska ju springa ett lopp ikväll och då måste man fylla på saltdepåerna. Typ.
Jag vet inte om jag kommer att klara av det men jag hoppas verkligen.

Vid halv 12 tiden så kände jag att det var dags att göra något. Så jag tog en dusch och försökte frächa upp mej lite. Lyckades väl sådär....
Nu sitter jag iaf här med en ansiktsmask, och ser vääääldigt udda ut, hehe. Snart ska jag koka pasta, det måste man äta innan lopp, hehe.

Juste, som grädde på moset så har min mobil ballat ur... Går inte att få på, och den behövs inte laddas. ÅH FYFAN.
Jag skulle ringt Anna P idag, vi har typ inte pratat på hela sommarn annat än via sms, men jag har inte hennes mobilnummer nån annan stans än på mobilen, och hemma är hon ju inte... So, Anna om du läser detta, om jag inte svarar så är det för att mobilen är trasig, och det gäller förresten er andra oxå, om ni ringer asså.
Men jag hoppas att den är back on track snart:)

Näej. Nu ska jag koka pasta.

Ha det bra, kram! 

God natt

Hej allihopa.

Idag har jag haft en ganska chill dag, Johanna sov ju här i natt och vi somnade vid halv fem kanske, så imorse sov vi ganska lääänge.
Vaknade av pannkaksdoft, min älskade lillebror hade gått upp tidigt och gjort pannkakssmet, sen hade han gått och lagt sig igen. När han vaknade nästa gång vid typ 10-11 så stekte han pannkakorna och sedan dukade han och gjorde fint. Dagen innan så hade han tydligen gått till ica och handlat ägg och mjöl med sina egna pengar, bara för att överraska oss.
Är han underbar eller vad?
Det blev många pannkakor för oss i alla fall.
Sen msn:a jag med Ella och vi bestämde oss för att vi skulle ses på slussen, så jag och J drog in till stan och mötte henne. Vi kollade på väskor och kläder och hämtade nummerlappar för imorrn ska vi vara med i ett lopp.
Sen åkte vi hem till Ella och åt, sen satt vi inne på hennes rum och pratade i nåra timmar. Mysigt.
Sen kom pappa och hämtade mej och J. Jag var så jävla trött att jag trodde att jag skulle få svimmanfall igen. Men jag klarade mej. Pappa hade lagat fläskfilé som jag, G och han åt och sen gick jag och J en promenad med H & E. Najsbajs. Jag skulle gått o lagt mej för typ 2 timmar sen men nu har jag fastnat här vid datan. Typiskt.
Får sova länge imorrn, kan behövas. 

Kram 

tjjjå

Hejallihopa!

Jag sitter och har tråkigt och väntar på J...
Sen ska jag äta kykling.
Otroligt intressant fakta.
Heehh.
Nu kan jag fortsätta på en lista jag började på för typ 100 år sedan om inte mer.


Fast jag kommer inte ihåg var jag slutade så jag börjar vid en ny kategori.
(jag har kopierat litan från en blogg men jag kmr tyvärr inte ihåg vilken)

Om dig själv:

Är du blyg?
Hm, jag kan tänka mig att de som INTE känner mig uppfattar mig som blyg och jag är ju inte så jättesocial heller, hehe. Men det skiter jag i. När jag är med mina vänner så är jag mig själv och nej, då är jag inte blyg.
Hur gammal är du? Snart 14.
Hur tror du att dina vänner ser på dig? De vet nog att de kan lita på mig och att jag alltid ställer upp för dem.
Är du vältränad? Om Elvira fortsätter såhär så kommer jag vara värsta muskelpaketet, men asså, nja, jag är inte otränad precis, men jag vet inte...
Gråter du ofta? Nja. Eller jo. Typ en gång i veckan eller så.
Favoritartist/band? Jag lyssnar mest på låtar jag tycker är bra men the beatles är bäst:)
Hur lång är du? 1.68 typ.
Vad gör du just nu? Gissa tre gånger.
Vilka bloggar läser du oftast? Jag orkar inte länka, men typ de största, Kenzas, Blondinbellas, Tjuvlyssnat, Lisaplace och så läser jag folk jag känners bloggar. Och det är ganska många så jag orkar inte räkna upp.
Om du fick vara en person under en dag, vem skulle det vara då? Paris Hilton, fett
Hur ser din idealframtid ut? hmmmmmm vet inte
Vad vill du bli när du blir äldre? stor
Vad har du för mobil? kK770i lila

Nänu kom J jag måste sluuuta, kram:)

Hemma

Hej!

Nu vare typ 1 månad sen jag skrev sist. Hoppas ni hänger kvar med att läsa min blogg!
Snart är det skolstart. Bye bye summer.
Det känns både bra och dåligt ja, asså ni vet, man får träffa alla igen men samtidigt vill man ju ha sommarlov hela livet ut lxm.
Jag har varit på löparläger i fem dar, på Gotland, i Sandviken, hemma....
Mja, lite över allt helt enkelt.
Vi skulle ha åkt till Göteborg och till Danmark men sen hände det en sak inom familjen så att... Ja, det gick inte helt enkelt.

Igår var jag på första träningen. omfg vad det var jobbigt.
De kör hårt med oss, haha.
Efter tränningen hände det något skitläskigt.
Jag, Johanna, Rebecka, Ella, Selam och Elvira stod och pratade i en ring. Och helt plötsligt såg jag dem inte längre. Och sen hörde jag dem inte längre. Allt snurrade. Jag lyckades få fram ngt i den här stilen: Allt är svart.
Mycket klokt ordval av mig.
Men smarta som mina vänner (och min tränare) är så fattade de att jag typ hade fått en svimmattak. Så de bad mej att böja mej ner och att andas lugnt.
Andas lugnt förfan jag trodde ju att jag skulle dö. Men jag lyckades faktiskt efter ett tag. In genom näsan och ut genom munnen. He. Ni vet.
Så ledde Elvira som är min väldigt bra tränare mig till klubblokalen och Ella var jättesnäll och typ ledde mig hon oxå och gav mig vatten och en banan haha:) Sen mådde jag bättre, men det var fett läskigt faktiskt. Så idag ska jag inte träna.
På måndag eller/och tisdag ska jag träffa Lisa & AnnaP det ska bli jättekul jag har saknat dem JÄTTEMKT!<3

Idag var jag Joeh i Sickla för vi hade en viktig sak att göra där, right J?
E & M var oxå med.
Men de gick typ för sig själva.
Det blev inte så mkt köpt mer än min favoritmat sushi & faktiskt 4 bh:ar.
De var jättebilliga på rea och allt, det blev 95kr sammanlagt. 
Egentligen kostade de 320 spänn styck!
Så jag gjorde riktiga kap, haha:)
Inatt ska J & E sova här, för mamma & pappa är borta inatt så vi har da house för oss själva.
yeeey. 

Ush. Varje gång jag ska ta musen i handen så ser jag en hemsk syn.
Jag och min familj sittandes i vilda musen på grönan. Vi var typ där i Måndags och mamma beställde en musmatta med bilden av oss på.
Nu kom jag på hur komiskt det är att vi åkte "vilda MUSEN" Och att hon beställde en "MUSmatta" haha. jättekul. Grönan tänkte till, för en gångs skull. Hur kunde de bygga typ 3 nya attraktioner för 3:åringar? Har inte småbarnen redan tillräkligt många karuseller att åka? Jag menar, deras behov av nya "vrålåk" (dvs en ny verition av tekopparna) är väl inte såå stort, eller? Nej, det borde satsa på lite nya attraktioner som inte bara riktar sig till barn med åldern 2-7 år.
Jag menar, alla deras roliga attraktioner, typ Jetline, Katapulten, Frittfall, Frittfall Tilt, Extreme och Vilda musen i viss mån börjar faktiskt enligt mig bli lite uttjatade.
Kvasten som var förra årets nyhet är ju inte såå kul precis. Fast den är faktiskt härlig.
Aja, på den här bilden i alla fall ser jag verkligen ut som ett monster (mer en vanligt alltså) 
Och ni vill inte veta fler detaljer.

Mamma vann förresten 2 kg Twist, G vann en mini-gitarr(!) och massa ganska stora Nallar.
Jag vann, ehm, ingenting fast jag satsade mer än 200 spänn sammanlagt på spel, och pappa spelade inte.

Näej, nu måste jag nog ta fram madrasser och sånt. Sen ska jag vara en duktig syster och hämta min bror från fotbollsträningen. Typ. Ha det bra och skriv en massa kommentarer och sånt. KRAM!!  
  

RSS 2.0