:D

Heej min data kommer att startas om om 4min så det här blir ett kortkortkort inlägg...:D
Idag har jag namnsdag, GRATTA MIG ;P jag fick en bok och pengar av mamma, haha. De kom in och sjöng, Mamma, Gustaf, Mollie & Elsa. Hahaha. Idag ska jag vara med några av mina bästa vänner, My och Lisa, de ska sova här:D Ska bli OTROLIGT kul att ses. Åååhhhh. Nu har jag snabbstädat mitt rum. typ damsugit och bäddat och tryckt in alla småsaker i garderoben. Det är otroligt stökigt här hemma just nu, i hela lägenheten åhh jag får panik. Öhh.
Igår körde jag backintervaller och styrka, så idag har jag träningsvärk. Det är så roligt att märka att man blir bättre. Alltså se det på tiderna. Igår kändes det ganska dåligt men jag hade ändå nåra sekunder bättre än vad jag hade sist... hehe jaa intressant. 
Nu startar datan om sig snart så jag måste hinna publicera.. 

FÖRRESTEN: Om någon kunde hjälpa mig med designen på bloggen vore jag EVIGT tacksam!

Puss      

:D

Heeej!
Åh, jag är hemma nu och det är så underbart nice!! Borta bra men hemma bäst, you know:P
Tyvärr så drar jag till Gotland på lördag. Vilket inte är tyvärr iofs men jag känner ändå att det hade varit skönt att vara hemma lite längre. Igår när vi kom hem så mötte Johanna mig och hälsade på våra nya tillskott i familjen, Mollie & Elsa!
De är de sötaste marsvin jag någonsin sett, helt underbara! Bara 6 veckor gamla oxå, såå små! Sen satt jag och Johanna uta på gungorna och pratade halva natten, åh det var såå kul att äntligen ses.
Imorgon ska jag antagligen träffa My, det ska bli såå kul jag har saknat henne enormt!
Idag ska jag nog bara vara hemma och vila lite, gulla med svinen, städa rummet och fixa lite grejer. Sen ikväll ska jag nog vara med J I hope. Nu ska jag facebooka lite och sånt, har inte varit uppkopplad på över 2 veckor vafan.
Hoppas ni har det braaaaa allihopa!!!!!

PUUUUSS 


RSS 2.0