My love

Hello.

Skulle egentligen ha gått på träning men skippade den eftersom ingen av E, J &  R skulle gå..
Så nu sitter jag och chattar med Ella. Vi hör ihop. Igår var jag och J ute och sprang med Douglas. Det gick asfort. Idag är Jooie i Romme. Naiiz. Jag vill följa med till Romme, när min klass åker alltså, men det finns bara jättefå platser kvar i min skola. Hoppas jag kommer med. Annars är det ju ändå inte värsta grejen eftersom jag ändå ska åka skidor hela sportlovet;P  I morgon ska jag och nåra till på I taket lyser stjärnorna. Ska bli kul:D Sen ska vi sova hos Anna.  På Lördag ska jag sova hemma hos Rebecka:D ska bli asnajjs:D  
Och sen på söndan ere konfa också. Är oxå kul:) Det enda tråkiga är väl att det inte kmr bli så mkt sömn i helgen. hehe. 
Annars så har jag nyss ätit pannkaka som min älskade bror ffixade. Mums. Han gör godare än min mamma och min pappa. Haha. Nu ska jag göra lite SO. Pusspuss<3




TypeIt Image

TypeIt Image
 


:S:S


DAGENS Vill ha: Mitt liv är bäst, har allt jag vill ha:)
DAGENS Klädsel: Beigea chinos, brunt linne, cardigan, vit handväska, pärlhalsband  
DAGENS Smink:  Osminkad:D
DAGENS Frisyr: Hårspänne:)
DAGENS Händelse: jag är glad:)
DAGENS Låt: Viva la Vida
DAGENS Planer: Träning och läxor...
DAGENS Saknad:  joeh
DAGENS Dummaste:  Råkade tappa pennvässaren på golvet så allt flög ut...;P
DAGENS förvånade: tänkomtänkomtänkom
DAGENS Behov:  vänner
(GÅR)DAGENS Bästa:  Ella:)
DAGENS Köp: NOTHING
DAGENS Humör: Sprallig, glad, lycklig...


 


WOHOOO

Hejhej!

Hemma från skolan och har minst 100 läxor och saker att plugga inför. Skriver mer sen. Kram


Korridoren

heeeeeeeeeej:D Jag vet att jag skriver massa helt onödiga inlägg. Men jag vill koma på den där listan, hahah.Just nu sitter jag i korridoren och skriver lite på min sveskatext. Ni kan få läsa den sen.:)
NU ska vi ha so, kraam


D

Sådärja, nu var engelskan slut. och jag har inte hamnat i nån grupp på tavlan. Snyft hon ar glömt mej::( hahah. ska gå fram o sägadet. Förresten, visst är den här designen lie mer behaglig än den förra ASFULA? ;D

I skolan

Helloo.. Första inlägget från min laptop:) Är i skolan nu, har engelska.  Jag måsta köpa ett nytt lås. Fick knippsa upp mitt igår så nu har jag alla böcker i Lisas skåp. hhehe. jag hatar sånhär plattmusgrejsimojs ja kan typ inte hantera en sån...ja får göra som fredrik och köpa n riktig mus. Aja, nu måste jag läsa. Jag läser go ask Alice som jag har lånat av Rebecka:) Kram

=)

Hallo everybody. 
Och jag som skulle blogga ofta, haha. Men det ska bli bättre.
Idag har det väl inte hänt så mkt mer än skola typ.
Jag gillar inte tisdagar generellt för de är så långa och sega. Men idag hade vi sovmorgon och en håltimme så det var rätt soft faktiskt. Och våra laptops gör livet lite roligare iaf.
Dan började med idrott 10.30 (egentligen musik men Daniel var sjuk och sen var det egentligen franska men den missade jag;P) Helena o Nicole höll i lektionen och den var asbra:) Stackars lilla August gjorde illa fingret och blev tillsagd att åka till akuten efter skolan, så han fick värsta lindningen och hans finger liknade en korv. :(
Sen var det håltimme plus lunch som jag Lisa, Sara och August (och massa mer men de var inte vi tsm med) tillbringade i forum:)  Sen va det NO, matte och Svenska och sen schluuut. Naaizmajs.


DAGENS Vill ha:
Maaassa nya kläder, lov, ett nytt liv, utlandsresa, en medicin som botar allt, pojkvän, uggs och lite mer..
DAGENS Klädsel: Svarta strumpbyxor, svart tubkjol, brunt linne, pärlhalsband och ankelboots.
DAGENS Smink: Mascara & mineralfoundationpuder. Jag orkade inte sminka mig så mkt i morse:)
DAGENS Frisyr: Utsläppt
DAGENS Händelse: Ehhhhhhm jag venne.
DAGENS Låt: Mad world
DAGENS Planer: Pluggapluggapluggaätasova.
DAGENS Saknad: AnnaT<3 
DAGENS Dummaste: secret;P 
DAGENS förvånade: Dagen har varit ganska fri från förvåningar;P
DAGENS Behov: Maaat, jag hatar den här reningsgrejen som jag ska berätta mer om sen.  
DAGENS Bästa: Veglista:)
DAGENS Köp: Min lunch som bestod av nötter:/
DAGENS Humör: neutral


Kraaam
 


:D

Okej, jag måste verkligen börja blogga igen. Det här går ju inte för sig.. Nu när vi har fått egna laptops så kan jag ju blogga lite från lektioner också. Så kanska jag hamnar på "mest aktiva" listan. hahah in my dreams. 
Idag är det måndag... gäsp. En hel lång skolvecka framför mig som jag inte ser fram emot ett dugg. 
Snart ska jag på träning, det ska iaf bli lite kul. Fast jag har ingen lust alls..  Jag har fan ingen lust med någontingoch jag ser inte fram emot någonting. Jag vill sovasovasova. Så kanske jag blir lite gladare sen....;P Men som sagt, mest aktiva listan, here i come. 


 

I´m a baaaaad human

Hej allihopa! Konstigt att läsarantalet ÖKAR när mina inlägg drastiskt minskar, hehe.
Ska gå och lägga mig nu men tills vidare skulle jag bli jätteglad om alla skrev varsin kommentar=D (a)
Skriv om hur du känner mig (om du gör det) vad du tkr om min blogg och så :) haha just nu kanske den inte är så bra, men annars... jag vill veta vilka ni är som läser eftersom det är ganska många...


pusspuss<3

goodbye my lover

Hellu!!

Idag har jag äntligen träffat bästabästa Ella igen. Hon var asbrun och jättesnyggggggg efter 2 veckor i Indien, 40 grader var det. Men nää, jag är inte avundsjuk... alltså jag älskar kyla... typ. Rebeckah var oxå med:D, men inte Johanna som hade öppet hus med sin skola..:# höhhh. jag och Ella träffade missX på slussen...;/
Nu ska jag åka till sandviken.... jag kommer hem på måndag kväll tror jag. eller på tisdag.
Så hejdå allihopa. Ni kan väl smsa mej? snälla. 
förresten jag tror att the killers menar "are we human or are we denser" men att de skriver "are we human or are we dancer" för att vi som tänker lite längre ska förstå en dold tanke bakom texten. hahaha. okej det där lät sajkat. men iaf, vi hörs. massa kramar!  

 

mad world

Jag sitter här och gråter. Som vanligt. Det har blivit en vana att sitta framför datan och gråta.  Jag är så ledsen. Min älskade farmor. Du får inte försvinna. Jag älskar dig otroligt mycket. Nästan lika mycket som jag älskar mina föräldrar.
Det känns så ofattbart att det skulle bli såhär med dig. Det värsta är att man inte kan göra något, utan bara se på. 



 Försöker ändå att se framåt och fokusera på det som är bra i mitt liv.
Mina vänner t.ex. <3
Jag blir så sjukt glad för alla fina sms jag får nu när jag är borta från skolan och allt annat som har med er att göra. 
 Idag har jag varit hemma för jag var sjuk. Ont i halsen. Pratat med världens bästa Lisa i phonen och gått en promenad med Johanna. Hyrt Sex and the City filmen och kollat både på den och på She´s the man. Satc var mkt bättre än den andra:) Bara för att göra mig själv på lite bättre humör så tänkte jag göra en lista på saker jag längtar till. 

- Imorgon, för då ska jag äntligen träffa älsklings Ella igen. 
- Tisdag, då ska vi i klassen ÄNTLIGEN få våra laptops!
- Om nån helg då min kära familj ska bort och jag, Ella, Johanna och Rebecka kanske ska få lägenheten för oss själva. Undrar hur mkt tid som kommer tillbringas i den, hahhaha.
- Typ nåra i klassen ska på premiären av i taket lyser stjärnorna och sen sova över. Det kmr bli najs. 
 - Sportlovet för då ska jag med Lisa och hennes familj till fjällen! =D =D
- Sommarn, för jag och johanna kanske ska på språkresa!
- Sommarn igen för E, J & R kanske ska va hos mej ¨på gotland i nån vecka och vi kmr i så fall ha så jävla kul:D
- När vi klassen ska till Itaaalien! wohoo<3

hm okej det finns ju fler saker mer eller mindre viktiga men det var dessa jag kom på nu... 
Ja... nu är jag ensam hemma... pappa är hos farmor och g är hos en tjejkompis och mamma vet jag inte var hon är. Hoppas hon kommer hem snart iaf...;P


goodnajt
  
   

why?

Varför händer det här mig? Varför ska jag behöva må dåligt igen?
Varör händer det här dig? Du som alltid först och främst har brytt dig om andra, och du som alltid varit så glad och snäll. Jag älskar dig. Så otroligt högt. Och jag fattar inte varför det blev såhär.
 
<3


d

Hejhej.. Inatt sov Johanna här = inte mkt sömn.... somnade halv 6 och vaknade halv 2 så jag är supertrött. Vi gjorde lite av varje typ smet ut mitt i natten genom mitt fönster osv. Hahaha stackrs mamma som trodde att vi låg o sov..
Imorrn är det skola = fyfan.
jag orkar verkligen inte betygstress och allt annan skit. Sen är det träning på kvällen. skolan slutar 4 och jag ska träffa rebecka klockan 5... hoppas vi slutar tidigare. förresten imon börjar mitt nya liv, alltså jag ska vara nyttig igen. men det här året är jag lite snällare mot mig själv = choklad är tillåtet och glass sommarmånaderna. (;
Idag skulle typ jag och johanna egentligen tränat massa men båda var typ så trötta så vi stack hem till johanna och chillade lite... typ tråkig dag, men dan innan skolan börjar pallar man inget. . . . . . . . .

Nu ska jag kolla på tv och äta massa onyttigt, bla jordnötsringar, som jag inte kommer få äta på ett år nu... schnyft.

Vi hörs!

are we human, or are we denser?

Heej! 
Jag hinner bara skriva ett kort inlägg för jag ska dra till sickla och köpa saker till mitt rum.
 Idag gick jag upp klockan halv 9 för att gå på träningen. Det var otroligt jobbigt att gå upp så pass tidigt. Hur ska det bli när skolan börjar och jag behöver gå upp vid halv sju varje morgon? Usch.
Träningen gick väl sådär, hade inte förväntat mig att prestera ngt bra och det gjorde jag inte heller. Jag och Rebecka segade oss verkligen igenom passet. Men vi kommer igen, right?  Var väldigt trött iaf, gick å la mej sent inatt, sov väl bara typ 5 timmar. Plus att jag inte hade ätit frukost. Annars skulle det nog gå bättre. tror jag.
Ikväll ska johanna sova här, ska bli najjs. Vi ska se Björn Gustafssonfilmen. jag är säkert på att den är otroligt bra! ;)
Jag satt nyss o kollade i tidningen på lägenheter och sånt. Det ska bli skönt att flytta hemifrån. Jag och Johanna ska dela lägenhet (första tiden, inte hela livet;). Kommer bli asmysigt. Och asstökigt. Haha. Nån som vill hänka? =D


Nä nu blire sickla. Puss<3


somewhere over the rainbow, skies are blue

Om jag hoppas riktigt, riktigt mycket så kanske det går.
Jag älskar dig.


.....

Heeeej. Jag har tråkigt. TV:n är typ paj och snart har jag gjort allt som går att göra på datan, ha, ha,  och klockan är mkt så jag kan typ inte ringa nån va? och hela familjen typ sover. NAAAAAJJZZ. Igår till idag sov jag över hos Rebecka med Johanna. Det var askul. Först bowlade vi för att typ ha ngt att göra, på bowlers i sickla och sen åkte vi hem till R (: vi typ pratade och sånt hela natten fram till klockan 4-halv 5 och sen somnade vi. Och sen vaknade vi =D     typ åt frukost och gick ut och gick in hehe och planerade våran valborg och våra födelsedagar och vår sommar. Det kommer bli bra. typ. Hahahahahaha  vi har så bra inflytande på varann..... yeahh.....       
Jag köpte en halsduk från zoul i sickla förresten. Den är fin:D Åhhhhhhh jag saknar Ella, hon är i INDIEN. fatta liksom. Hon sa att det var 30 grader i skuggan. Och här är det liksom.... 12 grader i skuggan. Och  i solen oxå förresten. ;P
Imorrn ska jag typ hyra massa skräckisar och äta choklad.... eller juste jag får ju inte äta choklad.... för då blir det ingenting på lördag.... hehehehe.. förresten jag chattade med en person och han sa att det kunde missuppfattas om man skrev "....." han tycker att jag gör det för ofta... hallå vadå missuppfatta? hahahah störd.    Hörs sen<3

on ice

Hej:)

Idag har jag, Johanna och min lilla broder som absolut ville följa med åkt skridskor på järla och sickla sjön. Det var jättehärligt men lite läskigt för det knakade i isen, hehe. Usch va kallt det var förresten. Fyfan. Nu sitter jag och chattar med Rebecka.. Imon ska jag sova hos henne, innan det ska vi bowla, det ska bli kul:D
Annars händer det inte så mkt just nu... Lisa har skaffat blogg, det glömde jag att säga förut. Den heter www.tantmelker.blogg.se :) Den är greeeeeeeeeejt.

kkiss  

 


emmmaa e hemmaaa

Goodmorning sunshines.

Jag sitter här och laddar ner music på min nya ipod:D
Det blir som Lisa sa, hälften Beatles, hahaha:D  närå. 
Nu är jag hemma efter knappt två veckor i sandviken. Det har hänt en del tråkiga saker:(  när jag precis hade kommit över lite grann det där med Fido så händer en ny sak....:'( usch....
Vad ska jag göra idag? Hömm jag hoppas jag ska träffa J :D. Sen ska jag ladda ner ännu mer musik. :) Venne om jag orkar träna idag, vi får se. Jag har otroligt mkt träningsvärk efter att jag åkte en mil skridskor. Okej om det hade varit långfärdsskridskor liksom, men det var i hockeyrör och i motvind....:/ yeah, men det gick bra iaf men träningsvärk har jag, som sagt. Nu ska jag ladda ner viva la vida skivan . Vi hörs sen, pusspuss 

RSS 2.0