pepparkakegris

Helluu nu hamnade jag här framför datan igen... Mina tremänningar är här. De heter Jens & Joel och de är jättesöta. 1 & 3 år tror jag.. :D Idag ska jag A & G till parkbadet, det ska bli kul:) Tidigare idag var vi i valbo och kolla på marsvin. De fanns massa söta...  Vet ni? om nåra dar får ja äta godis igen yeeaah. Jag ska köpa massa choklaaad : )
Snart kommer min jacka äntligen till affären vi ska köpa den i. Den är modellen "expedition  parka " tror jag. Typ bara den som var fin. Eller det fanns typ "chilliwack" också men den är så kort och då är det rätt onödigt tkr jag..
Nää nu ska jag försöka få lite folk att logga in på msn.

Puss

guinea pig

Heeej. Jag sitter här och har tråkigt, mamma och pappa är på fest eller ngt och farmor och G kollar på "selma" heheh yeey liksom. nejtack men tack ändå. Idag var jag och pappsen i gävle för att kolla på min jacka. Den fanns inte i man färg bara (svart) så de skulle beställa den och vi ska antagligen köpa den på tisdag. Annars har jag inte gjort så mkt idag. Läst "bryta om" som jag fick i julklapp. Den är bra. Nu håller jag på och googlar på marsvinsraser. Jag kan knappt vänta tills vi får våra ungar. Molly och Fluffa. Fast nu vill G tydligen att hon ska heta Fluffan istället. Aya, han gör väl som han vill. Det  viktigaste är inte namnen. Molly är mest min och Fluffa mest hans. Min lilla Mollypollybolly. Inte för att jag har träffat henne men ändå... Molly :D
yaaaa ska väl fortsätta med det nurå. ha det bra!

julklappar 2008

Det var en fruktansvärd dag på många sätt, när mitt älskade hjärta Frida dog. Men det var ju ändå julafton så vi försökte göra den så bra som möjligt.  Här är vad jag fick i julklapp. Jag är verkligen otroligt glad för alla fina presenter. Tack Mamma, Pappa, Lillebror, Farmor, Mormor, Morfar, Albin, Maggan, Micke, Urban, Ulla, Göran, för allt. Visst har jag fått presenter från andra släktingar och vänner också, men här är det jag fick på julafton. I ordning vad jag blev gladast för, hihi. Taskigt iofs men ingen som gav mig det kommer ändå inte läsa det hära. 

 

  1. Två marsvin! Eftersom min älskade, älskade, bästa vän Fido dog på julafton så fick jag och min brorsa detta av mina föräldrar. Jag tror jag läker bättre då. Och att Frida finns kvar i dem.  De ska heta Molly och Fluffa btw. Gulligt va? Molly är mest min och Fluffa är mest min brors. Vi känner en uppfödare, där vi köpte Tilda och Frida, och vi hoppas att hon har några ungar på gång.
  2. Ipod nano blå, 16 GB! Jag blev verkligen otroligt glad för detta, och att jag fick med 16GB är helt amazing grace! Jag trodde verkligen inte ens att jag skulle få en, och OM jag skulle få en, så skulle jag få med 8. Men icke sa nicke. Jag fick med 16! Tack så hemskt mycket mamma och pappa.
  3. Wassermaxx DeLux!  Som SodaStream fast den ska tydligen vara mkt bättre. Jättegott blir det iaf! :D
  4. Hårfön från Björn Axén! Den är skiitbra! Man tror att vilken fön man använder inte spelar någon roll men det gör det verkligen. Den är jättebra!
  5. Canada Goose jacka!  Hehe jaa… det kommer bara på 5:e plats… jag hade inte önskat mig en sån eller så… det är typ mamma som dör för dom där  jackorna… Egentligen var det bara att jag fick välja vilken jacka jag ville, men mamma är som sagt helt kär i Canada Goose och jag tycker också att de är fina så jag ska få välja en sån. Jag vet inte riktigt vilken modell och så jag ska ta… Men det blir nog bra… Bra deal va? Mamma väljer märket och jag jackan. Haha.  Imorrn ska vi in till Gävle och köpa den. Weeeii. Byebye 6000 spänn. Hej jacka som jag kommer ha tills jag dör, typ. Jag tror man tjänar på det ändå…
  6. 1000 spänn! Direkt in på kontot… Alltid bra å ha(: (jag funderar på att bidra med dem till jackan… jag vill inte att mam och pap ska betala så mkt…)
  7. Webcam! En jättefin lite dyrare som var jätteliten… jag trodde verkligen inte att det var en webcam när jag såg den… hehe så jag bah: åhh ett usb-minne! Taaack… haha. Tur att det bara var familjen där..
  8. Ett designhalsband! Fick det av mamma… det var jättefint. Prislappen på 500:- satt kvar… höömm ja… jag tycker smycken från ur&penn är fina dom med… fast det är klart det var coolt(: 
  9. Massa mineralsmink! (ni har redan sett de på bilder i ett tidigare inlägg, jag fick det av mig själv;P)
  10. Nivea young produkter! Jättebra saker… Min hy känns redan bättre.
  11. Singstar Abba! Ska bli kulJ
  12. Björn Gustafsson filmen! JAA! Haha. Många skratt kommer det bli(:
  13. Ett kit med massa saker från kicks! Underbara dofter och sånt. Danke. =D
  14. En tvål från Björk&Berries! De har jätteexklusiva produkter… den här luktade vinter. naaiz.
  15. Bodylotion! Luktade äpple och vanilj. Från da apotek. Man får jättemjuk hy.
  16. Böcker! Såklart… vad är en julafton utan böcker?
  17. Strumpor! Samma som ovan. Jag tror inte jag har gått strumplös efter någon julafton alls vad jag kan minnas. Meeen, det är välbehövligt.
  18. Sist men inte minst…. TE!  som luktade jättegott. Har inte smakat än.

 

 

Ojjsan. Det var rätt mycket saker asså… Jag är som sagt jätteglad för allt, verkligen. Det var en bra jul julklappsmässigt sätt, hehe.

 


puss

<3

Så kom julafton. Den sämsta jag har varit med om.
Min älskade, älskade vän Frida dog, strax innan Kalle Anka.
Hon blev 4½ år.

 

Frida, jag vill att du ska veta hur oerhört mycket du har betytt för mig. Och alltid kommer betyda. Har man en gång älskat någon så oerhört mycket som jag älskar dig så finns kärleken för alltid kvar, inristad, i hjärtat. Du har lärt mig vad ren kärlek till någon är. Jag kommer ihåg första gången jag såg dig, älskling. Du var så liten att du fick plats i min hand. Redan då hade du din fina personlighet, som du sedan har haft hela livet. Jag kommer aldrig att glömma hur dina glada pip väckte mig varje morgon. Och hur du alltid slickat bort mina tårar när jag har varit ledsen. Du har gett så mycket kärlek till alla i din omgivning och alltid varit glad och kämpat. Jag vet att det sista du ville var att lämna mig, men tillslut gick det inte längre. Du fick en fridfull och fin död Fido, det fick du verkligen. Och jag ska alltid, alltid minnas dig.

 

Jag kommer aldrig kunna älska något annat djur lika mycket som jag älskar Frida. Hon har varit som en liten bästis för mig. Ja alltså man kan ju inte jämföra henne med människor men hon har alltid funnits där och alltid varit varm och snäll och underbar.
Jag är otroligt ledsen just nu. Men jag vet att hon har det bra. Hon är med Tilda och Farfar nu. I himlen. Jag ska försöka vara glad och uppåt i alla fall. För det vet jag att Frida skulle ha velat.

 

Tack för allt Fido. Du är min lilla ängel nu. Och jag kommer alltid, alltid, att älska dig.  

GOD JUL =D

Hej allihopa! :D

Idag drar jag till Sandviken där jag ska fira jul. Ska bli jääättenice. 
Om jag inte bloggar mer innan julafton så vill jag bara önska alla god jul och gott nytt år.
Hoppas ni får det lika bra som mig, hahaha:)
Förresten, idag fick jag min julklapp från Johanna. 
Saker från "the body shop". Jag blev superdunderglaaaaaaad=)
Fick en parfym (en sån som jag har önskat mig!!) en necessär, body lotion, shower gel och en badsvamp. Allt från the body shop är typ jättebra och värsta kvaliten. Jag är glaaaaaaaad:D
TACK JOHANNA<33 Förresten har jag fått min julklapp från Ella också, har jag sagt det? Det var allafall ett UNDERBART armband som jag älskar:) Fast jag har säkert redan berättat det. Av mig fick Johanna presentkort på bio och en locktång.
Nu ska jag lukta på min parfym. hehe. puss<3




  


War is over/Happy X-mas.

Jag älskar den låten.... hehehe iofs älskar jag nästan alla John Lennon låtar.

Idag har jag julshoppat... Köpte en kaffbyggare till mam and dad. Wonderful dotter liksom. Köpte även massagegrejer till pappa och farmor.. samma som annap köpte till my.... Dom vibrerar typ. Naajs. Kommer inte ihåg om jag köpte ngt mer... Hmmm vad ska jag skriva.... har feber och ont i halsen... men det SKA gå över tills på onsdag.
Gör ett test som jag hittade nån stans.....




Är du en tönt? 

Töntar deffinierar vi ofta som personer med stora nördglasögon, massa finnar och som ägnar halva sitt liv åt att sitta vid datorn, samt att de inte har några kompisar. Men egentligen finns det inte så många sådanna personer på jorden. Här är testet som tar reda på om du hör till den töntigaste gruppen i samhället, som man egentligen inte tänker på. 

Du har ett djur, (hund, katt, häst, etc...) som du tycker mer om än din bästa vän. ()
Din favoritfilm är Titanic eller Notting Hill ()
Du har tandställning i både över och underkäken ()
Ditt favorit community är msn (X)
Du har aldrig haft en pojkvän/flickvän (låg och mellanstadieromanser räknas inte) ()
Du har ett fritidsintresse som du ägnar dig åt mer än varannan dag (X)
Ditt rum är fullt med saker som har med ditt intresse att göra ()
Du har tunt, glanslöst hår ()
Du beskrivs som väldigt smal () 
Du är blek ()
Du har mindre bröst än ett ekollon () 
Du har fräknar ()
Du tycker exakt lika som dina föräldrar när det gäller det mesta, utan att tänka själv först ()
Du avgudar dina föräldrar och tycker att allt de gör är rätt ()
Du kan fortfarande få hysteriska skrattanfall åt Mr Bean eller liknande filmer (X)  !!SÅKLART xD
Du gillar att "pyssla" och rita (/)
De enda filmer du tycker om att se är romantiska komedier () 
Du läser fler än 5 bloggar dagligen (/)
Du beskrivs som "klassens clown" ()
Du kan bara skratta åt en viss sorts humor och om du har bestämt dig för att något är tråkigt kan du inte ändra dig ()

För varje påstående som stämde in på dig får du 5 poäng. Räkna ihop poängen och sätt ett %-tecken efter.
Så många poäng du fick, så många procents tönt ät du.

20% av 100% tönt är jag, hahaha:D


Näääääää.... nu ska jag göra chokladkola typ..

Pusspuss




  

 

hoost

Heej mina vänner.
Idag vaknade jag upp med huvudvärk och halsont. Snorig var jag också. Mysigt värre!!  Var säkert efter att jag inte duschade direkt efter de 13-14 km vi sprang på träningen igår.
Som alltid när jag är sjuk så vill jag inte låtsas om det, så jag gick upp, tog en låååååång dusch. Tvättade håret och hade i inpackning. Sen satte jag på mig rena kläder och så. Jag hatar att känna mig ofräch.  
Idag så ska jag handla de sista julklapparna inför på onsdag.  Har de flesta klara men lite fattas det.

Vet ni? Igår så fick jag en tidig julklapp, eftersom vi ska fira jul hos farmor och paketet var rätt stort så skulle vi inte fått plats med allt i bilen. Iaf, jag fick en WasserMaxx DeLux. Det är som en Sodastream fast wassermaxxen ska tydligen vara mycket bättre och ha längre hållbarhet och allt. Den kostar typ runt 1100 i affär.. Soo jag undrar om detta var min big present för i år. iaf blev jag väldigt glad:D

Nu ska jag slå in mina pärons presenter och sen ska jag dra till forum. Ha en good day.

C u :) 

(:

Hej:)

Igår slutade vi i skolan, så nu är det jullov! Yeeey.
Efter avslutningen så gick jag och massa fler till forum där vi fikade jättelänge. Men sen så åkte jag för jag skulle träffa J. Jag och J åkte in till stan och hämtade våra skor. De var feett coola och kommer inte komma ut förens typ -09 eller -10.
Yaaa, sen åkte vi hem och vilade lite sen gick vi värsta långpromenadenn i 2 timmar. De va naaajs.:D

Sen åkte jag in till stan för vi skulle ha luciauppdrag på Odd Fellow. Det var ett skumt place må jag säga... haha.
Sen efter det åkte jag och nåra till till Globe Anexet och gick på nån slags konsert;P Mys pappa spelade piano. Han var fetabra. Det var inte så bra artister men det var kul. Typ Charlotte Perrelli, Brolle, Rongedal och Anders Ekborg. Och massa jag inte känner igen. Men det var kul. Och Brolle kollade faktiskt på MIG medans han sjöng:D Inte på nån annan hosthost. Det var jättekul;P Sen skulle typ alla Sova över hemma hos Anna E men jag skulle upp på träningen plus att min lillebror fyller år idag så jag stack hem. Kom hem nån gång vid 12 kanske, minns inte och då satte jag mig och slog in julklappar till Ella & Rebecka. Ella fick: Tandkräm, Te och Britney Spears parfym. Rebecka fick: Body Butter från the body shop, tandkräm och rökelser. haha. Tandkrämen var bäst. Joooooojjo får sin present sen...:D Sen fick jag en jättefin present av Ella (rebecka ska köpa sina i Dubai) ett assnyggt armband. I´m in looooove.
Jag sitter och chattar med D. hhan undrar om jag vill följa med på nån hemmafest i Huvudsta. Men eftersom G fyller år idag så kan jag inte... vi ska typ ha gäster....     

Aja. Sånt är livet folket. Ha en bra helg.

Puss

fanfanfan

Jag kommer aldrig att kunna leva med det där.
Jag måste berätta för någon............ men vem?
 Åhhh det här är typ den jobbigaste situationen ever. 
Det kommer bli en sämst jul för mig. Uscchh jag ångrar att jag läste orden. De som förändrade min syn på allt.
Eller i alla fall på min familj. Allt känns så falskt........... Och det här blir ett stört inlägg men jag orkar inte bry mig. 
Jag kommer fan falla sönder snart. Jag orkar inte mer. 
Varför föddes jag?  

I wish I could bring you back

Jag sitter här och lyssnar på världens bästa låt, som jag upptäckte för typ i fredags, Johanna tipsade mig om den, men ändå. A place nearby heter den, lyssna på den. Den är så bra. Jag gråter nästan alltid när jag hör den. Som jag gör typ 23984 ggr om dan eftersom den är så bra. Och jag tröttnar inte.
Det är en sak jag inte fattar.
Varför en viss person är som den är. När började du hata mig?  När blev jag för oduglig för dig? Varför är jag bara den som får allt negativt? Du får fan ta och bestämma dig. Antingen så visa lite respekt, eller i allafall prata med mig om vad det är. Eller så är det slut mellan oss, slut på vår vänskap. Jag klarar inte av att bli sårad gång på gång. Gång på gång.    

maaaster

Hejhej!

Sorry för dålig uppdatering, men det ska bli bättre. Är lite sur på att ni alldrig kommenterar fast ni är runt 20 per dag. SÅ KOMMENTERA! Inte för att hota er eller ngt sånt, men om jag inte börjar få lite fler kommentarer snart så ska jag nog sluta blogga. Det är så tråkigt utan lite feedback. Hehe.
Yaaa, jag slutade tidigare idag, så nu är jag hemma och äter flingor och om nån timme ska jag börja byta om. Träning:D
Ella kommer inte idag heller och jag saknar henne feetamkt.
Idag har verkligen varit en tråkig dag, förutom att min grupp fick mvg på en gruppppgift i SO. YEEY liksom:D Vi var de enda i klassen som fick det. Jag hatar skolan. Mitt älskade liv utanför är mycket roligare.:D

KOMMENTERA LITE NU VA, KRAM 

lista igeen

Hejhej!

För att underhålla er med ett inlägg ska jag skriva ännu en lista... tror jag, Måste bara hitta en först.. Hehe.

Okej. 5 min har gått och nu har jag hittat en...:D som vanligt så orkar jag bara fylla i en liten del av den så det blir väl så mycket som det blir.... Kram<3

En lista om dig, ditt liv och dina vänner samt saker som är helt ointressanta att läsa...:)

Smink & Kläder (kryssa för)

Du använder:

Mascara X
Eyeliner X
Rouge X
Foundation / (ibland om min hy känns kass typ, och på finnar och sånt)
Puder X
Ögonskugga /  (jag brukar använda rougen som ögonskugga för att det ska se mer ballancerat ut)
Concealer / (om det behövs)
Highlighter X
Läppstift
Läppglans
Ögonbrynspenna X
Fransböjare 

Du har:

Märkesparfymer över 300 kronor X
Över 4000 kronor kontat/på ditt konto X
Eget rum X
Över 5 par skor X
Över 3 par märkesjeans X
Något från Gucci
Någon från Prada

Vänner:

Du har mer än en vän som du ser som nära: jaaa ofc;P
Dina 5 närmaste vänner heter: Öhm.. Johanna, Lisa, Anna, Ella, Rebecka troja:D
Din äldsta vän heter: Johan....hah
Din nyaste vän heter: mmmhmm Stina I thiink
Dina bästa vänner heter: Ehhm det blir ju samma som närmaste vännerna typ.
En vän du vill lära känna bättre är: Jag venne... De i klassen jag inte känner så bra..:D
Den vän du senast berättade en hemlighet för är: Ella

Saker om dig:

Du är kär: Mnjaaaaoooooojajaaaaaaaa
Någon har någon gång haft sex i din säng: Hahahahaha jaa faktiskt...
Fobi: The ring tjejen, bakhuvuden och nattfjärilar
Favoritfärg: Kläder basfärger. Färg att se på typ blå rosa lila grönt gult
En bra sak om dig enligt dig själv: Att jag kan skratta åt det mesta och förstår de flesta humorsorter
En dålig sak: ehhm kanske lite fixerad vid saker och ting plus att jag är dålig på att göra läxor fast alla lärare tycker att jag sköter mej jättebra...;P
En sak vi inte visste:  Hööömm jag venneeeeeee typ inget.
Önskar du dig i julklapp: Ipod nano blååå & hårför från Björn Axén



Vet ni Björn sa i telefon att jag skulle få MVG i svenska:D:D JAaaaaaaaaaa

Puss <33
 


 








 

4160

Hejhej!

Igår var jag vaken till långt in på natten så imorse sov jag typ till klockan 12.
När jag vaknade gick jag upp och åt yogurt med krossade pepparkakor på.
Mums. Igår kväll/natt satt jag och chatta med Ella jättelänge.
Det var skönt att kunna prata med någon. <33
Sen skulle jag egentligen gått och lagt mig men då ville pappa typ att jag skulle se nån film med honom som han tyckte va bra. Så då gjorde jag det.
Idag skulle jag egentligen varit med Johanna. Men precis när jag kom utanför deras dörr så ringde min älskade mamma och sa att min svenskalärare Björn hade ringt och sökt mig. Så, bara att gå hem igen och ringa upp... Sen var jag tvungen att göra lite saker och sen tänkte jag gå till Johanna igen men då ringde en snubbe som skulle komma och hämta en fotölj hemma hos oss och eftersom det bara var jag hemma var jag tvungen att stanna. Så nu sitter jag här och har gjort absolut nada idag fast klockan är 16.05 och jag har såkallad söndagsångest. Men snart är det jullov. jag längtar. Ha det bra allihopa, jag bloggar säkert mer sen!

Puss <3 
 

älskade, älskade

Det finns inga ord. Varför blev det såhär?
Om jag fick önska mig vad jag ville så skulle jag gått tillbaka i tiden och ändrat på det. 
Jag vill ha dig kvar. Mitt hjärta, min tröst. Snälla dö inte. Snälla. Snälla. Snälla.
Jag älskar dig. Så otroligt mycket. Det finns inget hellre jag vill än att du ska fortsätta leva i all oändlighet. 
Förlåt för att jag var ouppmärksam. Förlåt för allt dumt jag gjort. Du är bäst i världen och du har lärt mig något stort. 
Du har alltid lyssnat när jag har pratat med dig. Du har alltid slickat bort mina tårar.  Även om du "bara" är ett djur så har du spridit så mycket glädje och så mycket trygghet. Du får inte dö. Du ska ju gifta dig med Hugo i sommar. Du ska ju vara arg på Karl-Gunnar och eta upp honom. Och beta i greset. 
Snälla, snälla Fido. Jag klarar mig inte utan dig.
Dö inte. 

3860

Hej. Fredag idag och jag är hemma efter en ganska soft dag i skolan, men jag är inte ledig än. Ikväll äre konsert. Ohh jag är såå opepp på det just nu. Jag vill sitta hemma och äta mandariner och kolla på idol.
Imorrn äre träning och det är jag också rätt opepp på. Ska bli kul att träffa da gang igen men jag lär ha tappat allt jag någonsin haft i kondition. Menmen, det finns viktigare saker än träning.
Förresten, jag är glad för jag slipper bli pank till jul:D
Alla tjejer i klassen har typ bestämt att man inte ska köpa massa julklappar till varandra i år typ på ut&penn för 10:- styck. Utan man ska ge en person i klassen var, för typ 100 spänn. d e naaaaaaajjs för jag kommer inte bli pank-aka.
Hmm. Jag ska ge Emma. Men de utanför skolan dåååååå? hömm Johanna har jag en idé om vad jag ska ge... och Ella & Rebecka också... Och AnnaT har jag oxå en idé om. I think. Jaa. och alla kusiner och morochfarföräldrar och syskon och mammor och pappor och fastrar och mostrar och morbröder och farbröder då...? EHhm det får nån annan sköta. Förutom till min favoritkusin (visst är jag snäll) som jag har en idé om.
Heh.
Nu ska jag äta mandarin. PUSS





<3

glaaaaad

Okej, jag vill förvarna om att detta kommer bli ett ointressant inlägg för alla utom mej men jag måste skriva av mig.
Sooo....

Okej. Jag har ääntligen skaffat bankkort. Idag kom ett brev hem till mej där det bland annat stod såhär:
detta brev måste omgående förstöras efter att det har lästs. hahah.
Kul. Det innebär att jag kommer få mitt barnbidrag, och min månadspeng på det, så det blir 1400 i månaden. yeey jag är rik. Men nu måste jag betala allt utom jackor och skor själv. aja, bara att önska sig i julklapp. Och vet ni? mamma har lovat mig en ipod efter jul på mellandagsrean. I´m happy! OCH, jag ska få en ny mobil, fast jag redan har en ny (lila sony ericsson) för mamma och pappa vill att jag ska byta abonnemang. GÄRNA för mig. Jag ska välja den med 8.1 meg kamera. Ohh. Jag är lyyycklig. TJOHO. Jag är så himla glad. Och tyck inte att jag skryter vilket jag kanske gör, men jag måste få ur mig min lycka. oohhh. Snart är det yoga. Grädde på moset. Nu chattar jag med Ella. :D <3

Kram 

to you

I've thought much of the recent past.
I've thought about you.
You've been in my mind most all the time, 'cause now, it really hit me.
I need your support. And I need to hear your voice.
Sorry I've never said "the three words" before, but I'm shy, although it is not at such a great consolation.
The words have never touched on my lips before, I am afraid to express them, I think.
But today, it's so obvious. Because I know you need to hear them, as much as I need to hear them from you.
You should know that,
I love you.


Till dig

Jag har funderat mycket på senaste tiden. Funderat på dig. Du har funnits i mina tankar mest hela tiden, för nu har det äntligen slagit mig.
Att jag verkligen behöver ditt stöd. Och att jag verkligen behöver din röst. Förlåt att jag aldrig har sagt "de tre orden" förut, men jag är ganska blyg, även om det inte är till så stor tröst. Orden har aldrig snuddat vid mina läppar innan, jag är väl rädd för att uttala dem. Men när jag tänker på det idag så är det så  självklart. För jag vet att du behöver dem. Så tack för allt, tack för mig. Du ska veta att,
Jag älskar dig.

**

Soon a year has passed, but I still do not understand what happened. My heart spasm when I think back. We walked together hand in hand you and me. But you left me facing an uphill. In the hard began. I was alone with myself. Panicked. I need you, try to understand. I'm trying to think out what happened, there are others who listen to me. But in the weak moments, my thoughts are directed at you. I miss you.

SVARA:D

1. är jag söt?
2. hur söt är jag mellan 1-10 isåfall?

3. är jag snäll?

4. betyder jag ngt för dej?

5. är vi vänner?

6. bästavänner?

7. älskar du mej?

8. är vi tillsammans?

9. vet du vad jag heter?


Ohh yeah jag ger mej inte för ens jag har fått minst 3 svar! :D <3 Godnatt!


jag valde

Handelsbanken.

Verkade mkt, mkt bättre.
Så, nu vet ni det. Imon ska jag till skolan. Hoppas jag:D
Ella är bäst.

Puss

banker

Heej... Höm, mamma & pappa sa att vi har typ spargrejs och sånt både hos Nordea och hos handelsbanken så jag skulle välja själv vilken jag tyckte passade bäst att ha kontot hos... Nu har jag jämfört... Jag tycker att Handelsbanken verkar mkt bättre,,, eller vad tycker ni? Ehhm, beslutsångest...

Nordea:

Alla ungdomar (13-17 år) med personkonto i Nordea kan erhålla ett Electron kostnadsfritt. 

Dina fördelar med Electron

  • Kan tecknas redan från 13 år.
  • Kostnadsfritt upp till fyllda 18 år.
  • Betala med kortet på cirka 48.000 inköpsställen i Sverige och på ca 8 miljoner ställen utomlands som har Electron-dekal.
  • Ta ut pengar i alla svenska uttagsautomater och i 500.000 utländska Visa-automater.
  • Ta ut kontanter hos våra ombud, exempelvis ICA och Coop.

Handelsbanken:

Ett enkelt och säkert kort
Med Bankkort Maestro kan du enkelt och säkert ta ut pengar, betala i butiker och på restauranger var du än befinner dig. Pengarna dras direkt från ditt konto och alla uttag i Sverige är avgiftsfria.

Snabbt om Maestro
  • Alla köp och uttag dras från kontot
  • Fungerar i hela världen
  • Kostnadsfria uttag i svenska kronor i Sverige och i euro i ett EU-land
  • Eget kortmotiv
Så fungerar Bankkort Maestro
Alla köp och uttag dras direkt från ditt konto. Kortet gäller både i Sverige och utomlands på alla inköpsställen med Maestro- eller Cirrussymbol.
Du kan ta ut kontanter i Bankomater och andra uttagsautomater. Det är gratis både i Sverige och länder inom EU (med Euro), förutsatt att du tar ut landets valuta.



Ja... nackdelen med handelsbanken är ju att det kostar 150 kronor om året. Men då får man göra ett eget kortmotiv (fast det spelar ingen roll för mig) och så slipper man avgiter om man tar ut pengar från automater som inte tillhör handelsbanken. Om man har hos nordea så får man betala en avgift varje gång man tar ut i nån annan automat än nordeas automater. Med handelsbankens kort kan man även betala över allt i sverige (inte bara på 48000 places, haha som nordea har) och överallt utomlands (maestro och cirrus finns på nästan varje automat).
 Hmm. De är de där 150 kronorna som tynger ner, fast äsch. handelsbankens verkar mycket säkrare, så det blir nog det. tror jag. eller..... ååhh mamma får bestämma. Det här måste varit det tråkigaste inlägget i världshistorien. Hhaha.  

Puss  

vuxenpoäng to moi, typ?

Hej.

Nu är jag glad igen. Hrrmm vet aldrig hur längde det kommer vara....
Btw, idag så ska jag skaffa bankkort! Weei. Vuxenpoäng.se asså.
Jag och pappa ska åka till banken och skaffa det schnaaart. Annars så har jag kollat på "fåglarna" av hitchcock, yeah den var... rolig... Min lilla bror har en kompis här somvanligt, trevligt trevligt eftersom jag sitter här med ett par sunkiga shorts och en för stor t-shirt. Nu ska jag göra fjortistestet, helt seriöst och sen redovisa resultatet för er... vänta.... 

 

Du är: 32.9% fjortis



Inte Fjortis? då kanske du ska testa Vuxenpoäng istället!?

Asså jag fattar inte vad jag gör för fel för att få så högt resultat.... jag ska göra om en gång till...

Du är: 32.4% fjortis


Inte Fjortis? då kanske du ska testa Vuxenpoäng istället!?



Ja, det ska jag absolut göra:/ Hoppas jag blir över 10 år iaf....

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

 

Din ålder borde vara 23.2 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Tack! :D

Jag känner mig såå vuxen. Höörmm, nu har en kvart gått bort här genom att jag har gjort töntiga test och sånt. Nu ska jag gå in på handelsbanken.se, hahaha:D

Kram på er


so sick of everything

Ibland känner man sig så himla deppig.
Man orkar inte göra någonting och tänker negativa tankar hela tiden.
Jag hatar att pendla i humöret sekund till sekund, ena stunden glad och andra stunden ledsen....
Jag vet inte vem jag ska prata med. Ett låtcitat "Man har alla och inga vänner".
För jag har alla, som jag älskar. Och inga. Jag är så ensam i mina tankar. Är det överhuvudtaget någon som tänker som jag?  Jag vågar inte prata om vad jag känner. Tjejer brukar ju  tala öppet om känslor men inte jag. Bara ibland.
Ää det ingen som är som jag? Är jag ensam i världen? Fuck. Ibland hatar jag mig själv.

underbar

Det var länge sen jag lyssnade på den här låten, jag knarkade den typ för nått år sen. Men nu satte jag på den, och den är ju helt underbar. Den är gjord för mina öron, perfekt. Plus att den bästa versionen enligt mig av Jeff Buckley är inlagd på youtube den 21 september, min födelsedag. Hallelujah.

Well I heard there was a secret chord
That David played, and it pleased the Lord
But you don't really care for music, do ya?
Well it goes like this
The fourth, the fifth
The minor fall and the major lift
The baffled king composing Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well your faith was strong but you needed proof
You saw her bathing on the roof
Her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
And she broke your throne and she cut your hair
And from your lips she drew the Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well baby I've been here before
I've seen this room and I've walked this floor
I used to live alone before I knew ya
I've seen your flag on the marble arch
Love is not a victory march
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well there was a time when you let me know
What's really going on below
But now you never show that to me do you?
And remember when I moved in you?
And the holy dove was moving too
And every breath we drew was Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

O__o

Morning, är hemma idag, har ont i halsen och ont i huvudet. Yeey! -not.
Ingen har i varjefall smsat och frågat var jag är så de verkar inte sakna mig där borta i ekliden iaf;P
Vad jag gör? Jaa... jag har typ läst ut 2 böcker och nu sitter jag och läser bloggar och lyssnar på musik.
Igår var det konsert i Berwaldhallen, det gick bra och farmor var där!!! <3333
Imorrn har jag matteprov så jag måste väl plugga lite också... hoppas jag kan gå i skolan då.
Ohh, nu lyssnar jag på bloody sunday av u2. det var länge sen, hahahaxD 
Synd att jag inte kan gå på träningen idag, hade sett fram emot det, alltid lika kul att träffa allt folk;P
Nu ska jag prata lite med pappa och sen kanske vi ska till banken, om jag pallar. 



Idag när jag satt och sökte lite kom jag på en låttitel som Lisa sa til mej igår..
Mad World. deppig låt. Här är texten: 


All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying   
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world mad world

Children waiting for the day they feel good
Happy Birthday, Happy Birthday
And I feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen
Went to school and I was very nervous
No one knew me, no one knew me
Hello teacher tell me what's my lesson
Look right through me, look right through me

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world ... mad world
Enlarging your world
Mad world.


Maah, bra låt om man är ledsen, och typ vill gråta ut, haha.

Vi hörs sen, kram:D

x-mas

Heej.

Idag har jag invigt julen på riktigt.
Först så var jag på träningen, vi sprang 8 km, aaooow jag hade ont i mina vader.
Sen åkte jag hem, gjorde lussebullsdeg och sen har väl dagen gått åt åt att... typ dega. hahaha.
Asså, jag gjorde en allderles för stor deg så det kommer bli typ 100 lussebullar;P
Sen har jag sprayat mitt fönster, det blev okej. Med snöspray alltså. Druckit glögg och ätit pepparkakor har jag också hunnit med. Och nu städar jag mitt rum. Julpyntat är det här hemma så nu är det egentligen bara snön och granen som saknas innan julstämningen blir total. Juste, jag var på prommenad med mamma & lillebrorsan också. mysigt. 
Jag har glömt att äta frukost idag och ingen lunch har jag heller ätit. hahaha förutom pepparkakor. 
Ikväll blire mys med familjen. tacos & nån film. det blir bra. imon är det julkonsert, ska bli trevligt. 
Kram på er. :D
 

fredag hela veckan

Hej:D

Idag har varit en braaa dag. Jag älskar mitt liv. :D Förutom att jag hade fett ont i ryggen, på höger sida, så ont att jag inte kunde stå rakt på säkert en timme, jag trodde det var blindtarmsinfektion men det var en annan sak. ;P
Idag följde Lisa & Anna med mig hem en stund och åt mellis och sen skyndade jag mig till Johanna och vi åkte in till stan. Gick i secondhandaffärer. Jag ska fan börja handla på secondhand, fett bra och billiga saker. Jag köpte en väska som såg ut som en bajskorv och Johanna köpte en fin väska. Sen köpte vi en liten julklapp till Rebecka. HAHAHAHHAHAHA bäst. Och kom på vad vi skulle köpa till Ella:D <3  
Nu chattar jag med Felicia & Lisa litegranna och lyssnar på musiq. Inte så händelserik fredagskväll kanske, men helt ok. Förresten är jag så jävla trött så det gör inget. Det är så skönt att ta det lugnt. Imorrn är det träning. Wiiee den börjar typ kl 10... eller var det halv 11? shit nu har jag glömt hoppas det är halv 11. 
Då ska jag träffa Elvis igen. hehe. Nu ska jag sova. 

Kram

 


no inspiration

Hejhej allesammans. Jag har verkligen ingeting att skriva om så har sökt på google efter "listor" som jag kan fylla i. Bra å ha när fantasin tar slut.
Såå, här är en som bloggaren som jag snodde den ifrån (http://www.elsasblogg.blogg.se/) hade döpt till "Vänner, Livet & Oviktigt "  hahaha.
Skriver bara en del eftersom den var typ sjukt lång.

So, here you are.


Du har:

En hemlighet som du inte har berättat för någon:
Om jag har det? jag kommer inte på ngn nu iaf skulle vara något mkt privat då som man inte pratar om överhuvudtaget, fast det tror jag inte jag har... hehehe.
Kramat en kille som inte är familj: Ja det är klart
Varit uppe hela natten: ahrå
Druckit alkohol: aa det har väl de flesta?
Rökt: Nej och jag hoppas att jag aldrig kommer göra det.
Snusat: yepp, fyfan
Ljugit för dina föräldrar om något viktigt: dt antar jag..
Varit otrogen: näää
Stött på någon: lite kanske
Hånglat med en tomat: njaa, inte vad jag kommer ihåg skulle vara typ när jag var 12 år och läste i kp att det skulle vara precis som att hångla på riktigt, hahaha.
Varit riktigt, riktigt kär: inte riktigt, riktigt men kär har jag varit.

Dina vänner: (okej ta inte den här för seriöst hehe..... jag insåg att den är rätt konstig. jag älskar alla mina vänner... kom ihåg det.)

Är snällast: Det är typ olika... Ella är snäll....:D<3 och Mikaela.     <3
Har du roligast med: Alla, bara vi får chansen. 
Är mest "erfaren": hehehe. hej Stina.
Är taskigast: Ohh, I don´t know.... olika. det känns som att jag är den taskiga ibland. fast det beror på vilka jag är med.
Blir du oftast irriterad på: Förlåt Selam, hehe. <3 (a)
Får du sjukaste skrattanfallen med: Hahaha Rebecka, Johanna & Ella. Och Anna & Lisa när vi har våra stunder. hahaha älskar er.
Är dina närmaste vänner: Det är faktiskt olika. Johanna för vi pratar om allt och ännu mera allt och för att hon är bäst på jorden. och Lisa för att vi alltid har varandra och jag kan säga allt till henne och hon är helt amazing, bäst. och AnnaP för att jag verkligen litar på henne och kan berätta allt för henne och för att hon är underbar och snäll och hjälpsam och allt bra. 
Är också väldigt bra vänner:  (Lisa, AnnaP, Johanna) och Ella & Rebecka tror jag faktiskt. AnnaT med. och flera kanske. men dehär träffar jag mest. eller anna träffar jag mer sällan men vi har liksom kvar allt vi hade förut och börjar om där vi var och inte på nytt om ni fattar.  
Är din äldsta vän: Olivia & Jennifer
Är snyggast: - Alla .
Är sexigast: - Alla
Är sötast: - Alla
Är trevligast: - Alla
Trivs du bäst med: eehhhm what asså jag trivs bra med alla mina vänner
Vill du lära känna bättre: Några tjejer i min klass kanske.
Är mest blond: hööm Johanna är mest blond bokstavligt talat och annars kanske.. hmmm jag venne....
Har sjuk humor: Jag och Johanna tillsammans. Och Rebecka. =D <3
Saknar du: Min också väldigt väldigt nära vän Anna Thorwaldson. tusenhjärtan.
Sjunger bäst: Clara & Sara
Bästa killkompis: Erik L... och faktiskt Douglas kanske för att vi pratar rätt mkt.hihh..
Bästa killkompis i din klass: hööm August kanske. 



Ja. Enjoy my list. hahaha. kopiera gärna, det är kul å läsa. kisses 




UPDATE:

Hejhej jag fick nyss ett kedjemeddelande från Felicia på msn. Såhär var det:

Snart jul. Stjärnan i toppen på granen skimrar i en lysande slags gul. Men vad ska de utan hem göra? Ja, nu ska du få höra. Traska runt på stan, somna i en gränd. Kanske frysa ihäl, aldrig se dagsljus igen. Tänk på de utsatta när du har det bra vid ditt julbord. Och nästa gång du möter någon hemlös, säg några snälla ord. Skicka vidare detta till de som är inne på msn om du vill ha en bra jul.


 
Och varför inte skicka vidare det, det var ju ett fint budskap. Skicka det här meddelandet till alla kontakter som är inne på msn vettja. 

God Jul:D





  

JAG SKULLE ALDRIG SKADA MIG SJÄLV...



Oj, jag skrev något som kunde missuppfattas i mitt förra inlägg.
Att jag köpte rakhyvlar för att skada mig med. Jag skojade bara men det kanske var lite svårtytt. Självklart så köpte jag dem för att göra det man brukar göra med dem, mina ben är nämligen väldigt ovårdade just nu... aa ni fattar;P
 
Förlåt, dumt skämt, för det finns ju faktsikt människor som inte mår bra och skär sig själva och det ska man inte skoja om. Så ursäkta mig, it was stupid...





Hej! :D 

Har dagen varit bra? Själv har jag haft 4 lektioner idag, sv, so, eng & hk. 
Fick reda på mitt resultat på köttbullsprovet och jag fick MVG!
Jag är verkligen jättenöjd, för jag hade verkligen förväntat mig G, för ärligt talat gjorde jag väldigt många misstag, men hon kanske inte såg dem... Så det var ju jättebra:D Jag är stolt över mig själv. 

Idag är det träning i sätrahallen. Klubben har gett mig och de andra kort där nu, värde 1250:-, jag tjänar på att vara med där:D:D Ska snart börja byta om och sen ska jag möta Ella & Rebecka på slussen. Johanna ska inte vara med idag, förkyld. stackare:( ingeting blir lika kul utan min bästa vän<3333

Ha en bra dag everbody.

kisses
 




 

pepparkaka

Hej.
Dagen har gått åt åt rep och vanlig skola. Inget speciellt.
Efter skolan åkte jag, Lisa, Anna P, Elle Kari & Clara in till gamla stan och fikade på café kladdkakan. Det var mys. 
Sen åkte jag hem en kortis och sen drog jag till sickla. 
Köpte rakhyvlar, (självklart för att skada mig själv med;P), snöspray och ett mineralsolpuder. de va najjs och sen kom dad och hämtade mig.
 Åkte hem och åt pasta med pastasås. gott. vi äter alltid pasta för alla älskar pasta liksom. sen blev det promenad med Johannes.   fuun.

Nu ska jag försöka hitta en bild på mitt puder till er och sen ska jag nanninanna.

yess. 

hare bra 

training

´Shoooooooo.

Nu ska jag på träning snart. Blir bara Ella och jag idag för J & R är sjukisar:( Men vi klarar oss nog, right?
;D Idag har jag varit hela dan i Berwaldhallen. yaaa det var väl typ kul ibland.....
Förresten Ella du måste uppdatera din blogg mera! ;P ;P
Nu ska jag dra.
Blev långt det här inlägget. 

kram 

RSS 2.0