YMCA

Heeeeej, vårkonserten gick bra och 9:ornas spex var NAJS. och nu ska jag packa för imorrn åker jag och min älskade klass på klassresa till Anna E´s landstället. NAJS huh? skare bli iaf.
Jag har ont i magen. och är trött. och sur. och har massa att göra. pepppppp.
mmm puss

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIS!

Idag fyller världen bästabästa Anna Palmquist år!  Bilden är snodd från facebook,  hope you don´t mind:P
GRATTA HENNE! Love yaa!






Nu är det dags för vårkonsert, ska bli kul!
PUSS på er och en EXTRA STOOOR PUSS PÅ ANNA :D:D:D

spraytannad

Heej:D

Idag efter skolan åkte My och jag och spraytannade oss, vi var lite skeptiska innan men vi båda är fett nöjda med resultatet! Det blev jämt och lagom brunt, och det kostar bara 150:-, det är synd att färgen inte håller så länge bara, men jaja, det är ändå såå värt det:D Efteråt så åkte vi hem till mig och fixade oss inför vårkonserten som gick bra:D Och vi skapade värsta trenden för typ alla ska gå och tanna sig imorrn, haha.
:D puss


o_O

tjeeeeeeeeeeenis penis, jag sitter här med laptopen i knät som vanligt och borde ha gjort massa saker men inte hunnit ngt. Aja, träffa johanna ´har jag iaf gjort.  nice. after school var jag i forum och köpte lite saker och sen gick jag hem och försökte träna lite. haha lyckat, jag älskar mina vader <333333333333333<3<3<3<3<3333 naaat. ätit mammas goda mat har jag oxå gjort. jag älskar min mamma:D <3 
god natt 


africa

godnatt, är sååå trött. och jag har alldeles för mycket att göra. idag har jag köpt massa nya grejer, mina pengar tar snart slut haha. ni får kanske se imon:)
PUSS och förlåt för bad update!

let it snow

hej igen. jag sitter här och bloggar för mig själv. snart ska jag ta cykeln på en liten sväng. köpa naturgodis och en tidning kanske. och sen cykla till en parkbänk. jag orkar inte vara hemma. orkar inte. fan kan inte mitt älskade sommarlov komma snart. jag klarar inte av det här. min facebook funkar inte heller och det är ju katastrof. typ.
allt går emot mig idag.


haha

Helluu, jag sitter i köket med laptopen och ska snart byta om. Idag har varit den segaste jävla dagen på aslänge. SUCK. Somnade inte så tidigt igår kväll direkt. Haha, gjorde nyss fjortistestet .... fyfan...mina fjortispoäng stiger om man säger så. jag är ju så fjortis. haha yeah.  

Du är: 39.9% fjortis. hmmm. I helgen blir det klassresa..:D åh det verkar så nicenicenice, men jag vet inte omjag kan följa med... fast det lutar åt att jag skiter i minimaran iaf. Haha orka liksom.
Nu ska jag byta om.
pöööööööööööööööööööööööwwwwwwwwwwwsssssshhhhhhhhhhhhhhh ;P


:S

Hej. Jag känner mig så konstig. pms-ig typ. :( idag har varit en blandat bra och dåligt dag. idag gjorde jag mitt första album på fejjan. NAJS VA??"?" hahah efter. Och bytte profilbild. Här är min nya, vad tycks?


:D

yeah jag gillar när ingen är hemma (förutom g som sover) det är skönt. tyst och man får göra vad man vill. Imorrn ska jag upp otroligt tidigt men det orkar jag inte bry mig om nu:P fem över åtta ska jag träffa johanna. orkaaaaaaaaaaa. packa påsar. SKITKUL! (host)
jaja, nu lyssnar jag på a man from argentina som jag blev påmind fanns av My idag. åhh I loooove. :D :D :D :D. Lindorkulor är fetagottiii:D
jag ska ta en till.
Jag vill att folk ska kommentera meeera! det kan inte va såå jobbigt. skriv hej liksom.

:D:D:D jag är glad.

glaaaaaaaaaaaaaaaaaad. och bäst. I love myself:D hhahaha. ingen jantelag här inte va?:P
Förresten, hur får man Johanna att skratta en söndag?
-Man drar ett skämt på fredagen.
yeah, humor på hög nivå:P
puss


:)

Åhhh, jag är glaaaaad! Jag älskar mitt underbara liv :D:D:D:D hahah.
Inatt sov lillalilla My hos mig och det var naiiiz as usual.
Har även träffat Edvin idag:D Och my´s kompisar:)
Och nu ska jag träffa JOEH:D PUSSSS

**

God Morgon.

Hur man får fler läsare på bloggen, smidigt och lätt.

Hej! Har du som jag en blogg med ganska få läsare? Eller har du många läsare men vill ha fler?
I vilket fall som helst så tycker jag att du ska testa den här sidan http://www.viraltrafik.se/?elhow där du snabbt får din blogg (eller hemsida) länkad och läst av många fler. Det går fort och är smidigt!:D TESTA! (ps. det är självklart GRATIS!)


http://www.viraltrafik.se/?elhow
http://www.viraltrafik.se/?elhow
http://www.viraltrafik.se/?elhow


ahhh

Åhh vad jag är trött. Har nyss ätit min egenlagade sallad som var ofantligt underbart delikat. hehe.
Sallad, kål, morötter, majs, oliver, fetaost, körsbärstomater, äpple, avokado, paprika, olivolja, rödlök, samt min egengjorda tonfiskröra (tonfisk, rödlök, dressing ihopmixat) toppat med creme fraiche:)
haha. Jag har såå ont i magen. Typ som mensvärk fast utan mens. Jag kan knappt gå och det går inte att stå rakt. undra hur det ska gå med träningen. Förresten, det är nån med dolt nummer som ringde mig både idag och igår men jag har inte hört att det ringt, och det går ju inte att ringa upp heller... men ring igen:P nu ska jag sova:)


yaliie

Tråkig förmiddag... gaaaah jag orkar inte. Därför ska jag nu ner till sickla och handla lite så jag kan laga en sallad åt familjen till lunch, yeah. Otroligt kul lovdag. Idag vaknade jag klockan 10! fatta, på en ledig dag. Vad är det med mig?
Hmm, ska försöka dra med mig någon tänkte jag. Ikväll blir det träning och sova hos nån kompis iaf.
pussar


kärlek

Jag vill älska någon. Sådär starkt. Sådär så att man skulle kunna dö för den personen. Och bli älskad tillbaka lika mycket såklart. Åhh... jag vill ha kärlek!


på bussen

Jag sitter i bussen på väg hem från My. Vi skippade den 2,5 tim långa hemkunskapslektionen och åkte hem till henne för att jobba svenska istället. Nu skulle My på tennis och såklart missade vi bussen så vi liftade istället, till gustavsbergs centrum där vi skildes åt.
Dagen har varit helt okej. Bra och dålig.
Nu är jag vid ormingehöjden.

Jag gillar att iaktta människor. Jag och My pratade lite om det på bussen på väg hem till henne. Att sitta på en buss och faktiskt titta på människor. Tänka sig in i deras liv, i deras problem. Någon kanske nyss har varslats om uppsägning och nu står familjens ekonomi och standard på spel medans någon kanske nyss varit hos sin hemliga älskare, som alltid på onsdagar när dens partner jobbar sent. Någon kanske går på antidepressivt medans någon annan är nykär och lycklig.

I vilket fall som helst så tycker jag att det är intressant att iaktta folk. Skönt. För man känner helt plötsligt att man inte är ensam. Även fast man inte vet någonting om damen i knallblå blus mer än vad hon har för kläder och hårfärg, så vet man att faktiskt har alla problem, saker de ångrar och saker de förträngt. Precis som jag. Inga speciella saker kanske. Men ändå... Det är skönt att tänka så.     


HAH

My ramlade nyss bakåt, av stolen. Jag har slutat men orkar inte gå hem. Kul liv. Lisa, Offan och My är kvar i school. My skrattar sig fördärvad och lisa härmar henne medans offan säger "nu räcker det"haha. Lägesupdate lxm:P


pastapasta

Hey, jag sitter och äter pasta med pastasås. Och kollar på ballar av stål. Hur mår ni? GOD KVÄLL"

yeahaa

Bonjour. Jag har nyss varit och köpt lite pasta. Nanana wohoo I´m happy. Ikväll är det träning, eller rättare sagt så ska jag möta johanna om trettiofem minutes. Det kliar under foten. Inte så underbar känsla. My lurade mig att Lisa var dödssjuk idag, och jag trodde på det.... så jävla äcklig känsla, jag fick panik...:O
Yaya, så var icke fallet iaf så det var ju underbart. Nu ska jag chilla lite innan det är dags att hoppa i träningskläderna. 
Kyssar och Kramar 

God natt:D

Jag är hemma från sandviken och nu ska jag sova. Skolalala imorrn.
Förresten, jag älskar Lisa sjukt mycket!
puss:D

...

Emma är så underbar. Jag saknar henne.
Ville bara säga det.

/L

För första gången i mitt liv tittar jag inte på melodifestivalen

Ja, gästbloggar igen, Edvin. Jag tycker melodifestivalens låtar är ganska tråkiga. Så jag orkar inte titta. Jag brukade typ alltid titta på den tid på året då Sverige förlorar. Men nu gör jag inte det. Men jag hoppas fortfarande att Sverige vinner. 
Ha det så trevligt.  :)


Mobilblogg:)

Hejsan allihopa! Klämmig inledning, haha. Jag är just nu hemma hos min älskade kusin m familj och kollar på melodifestivalen. Nice huh?:p dagen har varit mkt trevlig och jag älskar sandviken, men jag är fortfarande lite sjuk:( Ni som har lösen och så kan väl gästblogga?:) snälla:) yaaoo nu ska jag äta äppelpaj, puss<3

maskrosbarn

Bläää... Sjuk idag igen. Min hals är värre än igår men jag har inte lika mycket feber längre.
Idag ska vi åka till sandviken, farmor ska jordfästas.. :'(

För ett tag sen så kom världens bästabästa My & Sara hit med blommor till mig:D Jag älskar dom! (även om dom väckte mig:P) Sedan gjorde jag chokladpraliner a la blondinbella, haha. Och nu ska jag ta en ipren och packa lite. Vet inte när jag kommer hem rikigt.  Skriv riktigt många kommentarer medans jag är borta och smsa mycket med mig!!


-_'-

Det här är inte sant! Jag har blivit så jävla dålig nu på eftermiddan och kvällen så det finns inte. Min röst är helt gone och jag har feber, ont i halsen, mår illa och har ont i magen samtidigt som jag fryser ngt enormt..... FUCK!!!!!!! Kommer inte kunna gå till skolan imorrn, faaan, jag kmr få göra omprov... KUL LIKSOM. Mitt huvud är mer än dött. Det är bombat. Der här började lite redan igår innan loppet för då hade jag sån huvuvärk igår i skolan. Men sen så gick det över och nu bröt allt ut... typiskt mig. Always sick stämmer ganska bra (taggad som det på facebook).
Fan. Jag gråter inombords, för det gör för ont att gråta på riktigt.




Tur att jag har lite vänner som gör mig glad iaf, just nu chattar jag och smsar med många, bland annat Edvin, som är så fin och snäll på alla sätt, han gör mig glad. Det är såå bra att du finns!:D





Hmm, nu blir det nog sängen för min del. Och alvedon.

GOD NATT!

DM-GULD!!!!

Vårt lag vann! Jag är såååå glad! Jag kan fortfarande inte fatta det... Jag har varit skadad och sjuk jättemkt och ändå persar jag med 4-5 sekunder och så... Ella och Selam sprang också skitbra och jag är så stolt över oss, love you!:D
BÄSTA LAGET I STHLM! :D:D:D åhh I´m so happy:D Nu ska jag pluggapluggaplugga. KISS

HAHA

Hej. Look at my new design! Awesome!
Hahah not not, jag gjorde den där bilden i paint för jättelänge sen men eftersom att jag inte kunde handskas med bloggar kunde jag lxm inte ha den som header, Men nu lyckades jag, yey, och jag håller med om att den är ful, men haha, bättre än inget alls. :D Nu ska jag snart iväg och springa! Puss

gvm

Heeeej there, gushii vad jag har ätit mkt idag måste jag bara säga. Är såå mätt nu men det är bra. Vi hade kockduellen efter lunch på hemkunskapen och jag och camilla lagade quiche med sallad till varmrätt och fruktspett ganerade med kokos och vaniljsås till efterrätt, och ja, det var gott. hehe. jag är så glad, idag är det stafet-dm och jag är fett taggad! det ska bli så kul:) Fick resultaten på både SO-provet och lasangeprovet idag. MVG på båda:) happyhappy. Nu ska jag plugga lite. Yeahhh. 
 

-OoO

Your not a shiiiiiip.. bonjour.

-skrev Emma. ( hon gick ifrån datan för att ta lite choklad från golvet och då satte jag mig och skriver nu yeahyeah.) Hon trodde att ship betydde får. HAHA. vi har det så jäääävla kul. mums säger jag bara <3


UPDATE: Jag trodde inte alls att ship beyder får, jag drev med My, haha. My är bäst:D


nanananana

mmm... Jag är glad:) Idag vare NO-prov och jag har ingen aning om hur det gick men det var ganska lätt så jag hoppas att det gick okej iaf. I natt ska My sova här och det ska bli så najs så. Nu äter jag 86%kakao-choklad. Det är gott:)
Åhh jag har massa inspiration just nu, men vet ändå inte vad jag ska välja att skriva om. Hehe. Någon speciellt ämne någon vill höra om? :P puss

-

Jag borde kanske börja byta om till träningen, eller plugga NO, Men jag orkar inte. Jag får alltid ångest över skolan och att jag alltid gör allt  i sista sekund. Blä. Men det brukar fixa sig och jag går bara i 8an... yeah. Vet ni vad jag är sjukt sjukt trött på? Fördommar. Jag kan fan inte umgås med folk som har fördommar, för det är det äckligaste som finns. Sverige är fördommarnas land och hatar det! Varför bryr sig folk så jävla mycket? Varför kan de inte ta livet som det kommer och fokusera på sig själva? Hur orkar man gå runt och säga "jag hatar invandrare" när invandrare är precis lika mycket människor som oss svenskar? Vad är grejen? Att de kanske pratar lite annorlunda? Olika hudfärg? Åhhh jag vet inte vad jag skriver om, men jag är så jävla trött på allt sånt här. För det tjänar inget till. Och mot homosexuella. VARFÖR får man inte älska och bli kär i vem man vill utan att omgivningen ska ha starka negativa åsikter? Det är ju helt sjukt. Menar homofober att en homosexuell människa är mindre värd på grund av sin läggning, på grund av sin kärlek?
Om Sverige hade varit ett land med mindre fördommar så hade folket mått så jävla mycket bättre. Människor skulle våga leva och våga vara sig själva. Det finns folk idag som aldrig vågar gå ut med att de är homosexuella för att de vet att de skulle bli illa behandlade av majoriteten i samhället. Folk gifter sig hetro och skaffar barn.. för att de vill verka normala och för att de inte ska sticka ut och bli hatade. Är det bättre att låtsas älska någon och vara olycklig än att älska någon på riktigt och vara lycklig? Jag kan inte be någon att ändra åsikt, men jag kan be om att någon ska försöka se saker från andra perspektiv och inte bara tänka i sin egen bana. För såhär kan det fan inte fortsätta.  
Nu har jag bara suttit här och skrivit massa som jag inte läst igenom ens... Men håller ni med eller inte? kommentera. Nu: träning.
 
pusssss

i need you to turn to

Nu är jag hemme från löparlägret, kan väl säga såhär, det var sjukt lärorikt och väldigt jobbigt, haha. Jag har haft det jättebra och fick dela rum med bästa Stina igen! YES!;D
Åhh jag blev så glad när jag läste bloggen och såg att det var massa som hade gästbloggat, åh, underbara människor!:D Nu ska jag dricka te och plugga NO!

Puss på er<3


TJEEEEEEEEEEEEEEEEEEENA

HEY

Det här är lisa som skriver. Jag är på världens konstigaste humör. Hungrig, pigg, glad, frustrerad, arg, kall, tråkig, konstig. Mest glad. Min fot håller på och hoppar som den gör när jag är glad i alla fall. HEHEHEHE. I ungefär 3 timmar har jag suttit och ritat och lyssnat på musik. Har hunnit lyssna på saker som Jet, The Hives, The White Stripes, Radiohead, Moby, The Kooks, The Metros, Sugarplum Fairy, Kent, The Killers, Bob Dylan, Arctic Monkeys, Simon & Garfunkel, The Fratellis, Johnossi, The Divine Comedy, The New Pornographers, José González, lite Jamie Cullum och lite Led Zeppelin.Tänk vad man hinner med på en kväll. Och ritandet går väl sådär. Jag ritar faktiskt My (världens gulligaste människa). Haha. :D Det är kul. Fast det ser förjävligt ut (inget illa mot my).

EMMA:
Emma är en underbar människa. Hon är glad, fantastisk, vacker, galen, härlig, bäst. En spontan människa som jag alltid har roligt med helt enkelt. Alla borde ha en Emma och så är det bara. :D

Nej. Nu. Nej. Nu ska jag fortsätta rita. HA DET BRA.

Gästblogg

Hej igen, gästbloggar igen.
Emma har det kul och tydligen så finns det lite roliga saker i ämnet "deras korridor".
Jag känner att jag också vill åka på läger. Jag var på läger... hm förra våren med konfan. Gudstjänsterna var inte så kul men det fanns ju andra saker att göra en att sjunga psalmer. Men i slutet av våren ska jag faktiskt med klassen till Göteborg, i typ två dagar. ( jag föddes där, men jag säger inte schex, utan kex). Hoppas ni alla har det roligt och att Emma kommer hem med ett leende.

ps. på min fråga i det förra inlägget så har jag inget emot homosexuella. Fördommar är dumt, riktigt dumt. 

Puss ( som i MER reklamen) Edvin


emma my love

Tja världen! jag e my och ah. jag har verkligen ingenting att skriva men jag ville bara berätta för er hur underbar Emma är! Hon är alltid glad (nästan alltid) hehehehe och hon lyser upp min vardag! Hon är galet rolig och väldigt knäpp. Sen är hon sjukt smart också och skriver som en gud. Dessutom en löpartalang. och sjukt snygg! därför får ni en mumsig bild här på henne (jag hoppas hon inte blir sur...hehehe)


EMMA + MY = LOVE!

lalalalla

tjenis detta är annapannaplutt från lingonskogen.
även känd som anna.
gud va jag är tråkig idag, nej hysteriskt rolig.
jag är emmas kompis -  KONSTIGT va? hon bad mig iallafall gästblogga så why not?
ioförsig hinner jag inte blogga nu men jag kan lite snabbt tala om för er vad jag gör just nu.
egentligen pluggar jag no, men det har jag förlängesen tröttnat på så nu ska jag göra en blogg till so:n där jag nu ska jag göra en snygg header :D

pusspuss
/ anna

gäääästblooogggg

Tjo alla elhowläsare! Det är gästbloggar, Ella, som skirver här medan Emma är på elitlöparläger bäst som hon är.
Emma-se till att äga Frida F!!!

emma är bara bäst, på allt! Hon sjunger, springer och är typ mvg i allt!!!:D EMMA ÄR BÄST!!!<333

Nu chattar jag med en människa, haha han är rolig....

Imornr ska jag på bröllop :D


PUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Lånar blogg

Hej,
Emma är på ett läger där hon ska löpa hela helgen. Och då gör jag ett inlägg. Och ni kan kanske gissa vem jag är, jo Edvin. Ja, jag kan ju berätta att jag och Emma inte är ihop och att jag fick hennes lösen för att jag skulle gästblogga.
Och så tycker jag det är ganska kul att göra ett inlägg. 



Min sko till vänster. Förlåt för ett tråkigt inlägg.

Ps. vad tycker ni om homosexuella?


SVAR:D

Nämen ser man på, jag fick lite frågor ändå. Blev glatt överraskad när jag loggade in idag och hade 8 kommentarer. YEY. Haha.... Har upptäckt att det är GRYMT svårt att svara på frågor om sig själv.... det är roligare att läsa andras än att svara...  Men jag har försökt nu iaf...:)

Vad gillar du för mat? Det mesta, men snabbmat är inte så gott, bara ibland, och jag gillar inte köttbiffar:P, men sushi är såå gott också... och sallad:)
Saft eller vatten? Vatten!
Skräck eller komedi? båda:)
Vilken är snyggast i EMD? Danny!
Vad är din favvolåt? Mmm all bra musik! :D beatleslåtarna 
Är du glad? JAPP:D
Vad lyssnar du på för musik? Väldigt blandat.... från beatles till rastegar och allt där emellan:P
Har du pojkvän? Nä:'(
Hur var din första riktiga kyss? wet! haha nää men ja... nervös:P
beskriv din klädstil? venne om jag har ngn riktig stil...
Vad är lycka för dig? Vänner, sommar, att skratta så det gör ont i magen
 Vad har du för skostorlek? 40! 
 Vilket är det vackraste ordet du vet? äheheh ingen aning.
Vad är det pinsammaste du varit med om? mkt, mitt liv är rätt pinsamt i sig.. Det var väldigt pinsamt när jag råkade skicka smset "hej köttbullen" till min tränare istället för til My. Inte för att My är en köttbulle men hahah interngrej:P

Vad är ditt starkaste respektive svagaste ämne i skolan? Det starkaste är nog svenska och det svagaste är träslöjd:P
Vilken är din favoritkänsla? Lycka, och att man är helt nöjd
Har du syskon? Jaa, en lillebror:)
Vem av dina vänner: (motivera) är blygast? Helt ärligt så har jag ingen blyg vän... hahah.
Är knäppast? Hmm... alla... o_O
Har du roligast med? Alla:) Men justjust nu ärdet nog med My:D
Kan du prata mest med? Det är faktiskt väldigt väldigt olika beroende på situation och så... Men Johanna... haha och Edvin såklart:P näääää haha, men jag känner verkligen att jag kan prata med alla.
Är mest lik dig? Svårt.  Alla är sjukt olika och lika på samma gång...
Är mest olik dig? Samma där:P
Är smartarst? Lisa! <3
Har känt dig längst? Lisa och Johanna
Vad är din favoriträtt?
min egen tonfisksås:)
Favoritårstid? Sommar, lätt.
Vilket gymnasium har du sökt till? Eftersom att jag går i 8an har jag inte sökt till något gymnasium.


 Är du och Edvin tillsammans? Är Edvin snygg? Hur ofta chattar du och Edvin? Vem är Edvin?  Vem är Edvin och hur känner du honom? 
Hallåå.... Edvinhysteri..  :P 
Såå nu ska jag alltså berätta lite om honom:P Vi är inte tillsammans, och han ser bra ut, vi har inga specilla rutiner men vi chattar kanske för ofta:P, Edvin går i 9an på Qvarnholmens skolan och vi känner varann genom Johanna som oxå går där:)  
haha.

Jag har en sorglig sak att berätta, jag ska inte bloggar på 2 dar för nu ska jag på löparläger:D Det ska bli asnajs! Jag ska försöka få lite vänner att blogga här och hålla bloggen igång:D

Puss

com heeeeem, vi börjar om igeeeeen

YO! Kul att comhem liksom hade strömavbrott heeela kvällen typ. Yey att jag inte kunde gå in på allt jag borde gått in på. Idag är allt stört. Mina föräldrar, skolan, internet.. yeah.. Nu är jag övertrött fast klockan är lite för att vara mig...:/
Dags att sova:)
Förresten, jag har alltid velat ha en frågestund... det verkar så kul:) Men det är liksom lite svårt eftersom ni inte är så många läsare.... BUT, ställ fråga ändå, gärna 1000 frågor per person så kanska jag får ihop ngt ändå:D

Puss och glöm inte att fråga:D


nothing´s gonna change my world

Lägesuppdatering:

musikteori, matte, beatles, lycka, fundersamhet, nervositet, choklad, edvin.

Min kväll..  


En underbar start på dagen!

God Morgon med stora bokstäver! Idag gick jag till skolan så jag var här kvart över 8 när vi egentligen började klockan halv 10 för att göra omprov. Men, en viss mattelärare hade glömt att ge omprovslärarna mitt prov. Såhär sitter jag i glaskorridoren, själv, och väntar på att klockan ska bli halv 10. Yey.

¤ here comes the sun ¤

Heej:D
Det här har varit en otroligt seg dag! Blää.. Nu sitter jag och kollar igenom matten, som jag hoppas att jag kan, samt chattar:) Idag lagade jag middan, det var jättegott enligt mig själv men det verkade inte mamma och pappa tycka... haha. Det blev..... Tonfisksås med quinoa och baugette! Mumsiii:D Min tränare stavar alltid mitt namn "Ema" men jag älskar henne ändå:P Vad gör ni? Vrf kommenterar ni inte? :/ lite tråkigt att blogga då....


puss


#

Heey Jude, don´t make it bad nanana. Hej. Det är söndag. Sunday i´m in love. typ. Har nyss tränat på det lilla gymmet, skönt, känns bra eftert iaf. Vafan tog långhelgen vägen? Orkar verkligen inte skola imorrn... plus att jag börjar en timme tidigare än the rest pga omprov. yeahyeahyeah. Ayya. sen är det träning iaf och det är ju nice. Nu ska jag läsa lite bloggar:D so long

Middag

Heej, nu ska jag m. fam. på middag hos Johannas familj, mysigt. Ska ta och göra i ordning mej... eller nej.. jag orkar inte.. får gå osminkad... najs det oxå:) puss

yeeeaaah

Jag är glad. Det här kommer säkert bli en bra dag:D Inte för att jag har några planer förut att chilla i solen, ut och springa och sen hem till Johanna ikväll, men ändå. Mmm jag älskar att leva:) Som jag skrev i mitt förra inlägg:P Jag skippade gemensamma träningen idag, eftersom att jag inte får träna för de (pappa,tränare,läkare) tror att det är ngt allvarligt fel på mig.. Men det tror inte jag men man ska lyssna på de vuxna, haha. Men jag ska ut och jogga nu, själv, iaf och det ska bli kul och jag kanskekanske springer förbi sickla/järla sjön och hoppar i med löparkläderna. Fatta va najs liksom.
Jag sov läänge idag också, var skönt, somnade typ 3 i natt och sov till halv 1:)
Nää, ut i solen med mig,
kiss!

.

Jag älskar att leva.

valborg

Tjuue, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Gårdagskvällen var nice iaf, men nu är jag sjukt seg, hehe. Hoppas ni oxå hade det bra:) 
puss  

RSS 2.0